P. Ruban 18.
1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

19.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec obral Ždánice o body


Branky


18. P. Ruban - 31. J. Kvaltin , 37. G. David , 78. J. Kvaltin
0

V neděli do Ždánic přijel Kostelec. Jasným favoritem byly Ždánice, ale Kostelec se jen tak nedal. A tak se konalo překvapivé vítězství v podání hostujícího Kostelce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jen o gól

Stačilo nahlédnout do tabulky, aby bylo jasné, kdo byl v zápase favoritem. Ždánice navíc mohly využít domácí prostředí. Bohužel pro domácí první komplikace nastala již při rozcvičení, kdy se zranil kanonýr Snášel, do zápasu sice nastoupil, ale krátce po začátku střídal. Hráči Ždánic se ale nenechali rozhodit a vypracovali si několik slibných příležitostí. Ujal se ale až pokus Rubana, který dorazil střelu z přímého kopu. Za nedlouho mohlo být ještě veseleji, když brankář hostů podrazil domácího útočníka a byl nařízen pokutový kop, ten ale skončil na břevně.  Šance si ale vytvářeli i hosté a tak netrvalo dlouho, než nějakou využili. Nejprve vyrovnal Kvaltin a ve 37. minutě poslal Kostelec do vedení David. Vedení mohlo být i vyšší, ale třetí gól nebyl uznán, protože míč skončil v síti po zásahu rukou. 

Kostelec navýšil skóre a uhlídal si ho

Domácí s vývojem zápasu nebyli spokojeni a do druhé půle vstoupili aktivně, šance si ale nepřicházeli, a když už se náhodou do slibné příležitosti dostali, tak v zakončení selhali. Do šancí se naopak dostávali hosté, kteří využívali okének v domácí obraně, pojistit si vedení se jim ale dlouho nevedlo. Až v 78. minutě se podruhé v zápase trefil Kvaltin a o vítězi bylo rozhodnuto. Kostelec si tedy překvapivě, ale zaslouženě odvezl ze Ždánic tři body. 



Sestavy


TJ KOVO Ždánice
R. Ruban [-] - P. Hrbotický [-] , P. Lánc [-] (74. J. Ondříšek [-] ) , P. Ruban [-] , P. Strmiska [-] - D. Horňák [-] , D. Klíč [-] , V. Kopeček [-] , T. Komárek [-] (40. R. Doupovec [-] ) - F. Snášel [-] (3. M. Pavlech [-] ) , P. Handlíř [-]

SK Kostelec
S. Šalomoun [-] - D. Horák [-] (82. F. Kvaltin [-] ) , R. Hochman [-] , P. Borkovec [-] , J. Černý [-] , M. Kotásek [-] (83. Z. Mukenšnábl [-] ) , J. Kvaltin [-] (89. P. Lecián [-] ) , O. Talaš [-] , R. Dobeš [-] , J. Lochman [-] , G. David [-]

ŽK: 73. D. Klíč - 23. S. Šalomoun , 43. O. Talaš , 85. P. Borkovec .
Místo: Ždánice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: KOLÁŘ Roman - BLAŽKOVÁ Monika, VOŘÍŠEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.