Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždánice vezou ze Svatobořic všechny tři body


0

V neděli se na hřišti Svatobořic střetly dva týmy z vrchní poloviny tabulky, nejeden fanoušek tedy očekával, že k vidění bude kvalitní utkání. Všechno bylo podpořeno téměř ideálním fotbalovým počasím a kvalitně připravenou hrací plochou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle plná šancí

Již od úvodu bylo jasné, že by si oba týmy chtěly ze zápasu odnést všechny tři body. Po úvodním „oťukávání“ a náznacích šancí v úvodních minutách se mohli již v 15. minutě radovat hosté. Ždánský se ujal rozehrávky volného kopu z hranice velkého vápna a jeho střela kolem zdi se zastavila až v brance. Podruhé se skóre měnilo o dvě minuty později, když Snášelův centr přistál přesně na hlavě Kopečka, který nedal brankáři šanci. Svatobořice byly průběhem zaskočení, ale snažily se hrát svou hru, což se jim vyplatilo. V 25. minutě měli šanci snížit z pokutového kopu, ten ale skončil na břevně. Do konce první půle byly k vidění šance na obou stranách, gól už ale nepadl. 

Ve druhém poločasu si hosté pohlídali a navýšili vedení

Třetí gól padl v 51. minutě, po kombinaci ve středu hřiště se k centru dostal Klíč, který našel opět Kopečka, ten ale tentokrát uklidil míč k levé tyči nohou. Domácí po té ještě více otevřeli hru, k jejich smůle to ale vedlo spíš k šancím Ždánic, které je ale nedokázali využít. Největší šance si Svatobořice vypracovaly po standartních situacích. Nejprve přestřelily branku z penalty a při druhé příležitosti se předvedl brankář Ždánic, který dvakrát vyrazil míč na tyčku. Poté se o slovo přihlásili hosté, konkrétně Snášel, který nejprve z vápna obstřelil gólmana a následně proměnil samostatný únik. Zbytek zápasu si hosté pohlídali a vyhráli 5:0.



Sestavy


SK Spartak Svatobořice-Mistřín
F. Dvořák [-] - V. Hála [-] , J. Žandovský [-] (77. J. Varmuža [-] ) , M. Navrátil [-] (33. P. Hajný [-] ) , J. Lunga [-] , D. Lunga [-] (83. L. Randis [-] ) , Z. Pazderka [-] (57. P. Šimeček [-] ) , J. Michna [-] , S. Pekárek [-] , L. Lunga [-] , V. Hajný [-]

TJ KOVO Ždánice
R. Ruban [-] - P. Hrbotický [-] (78. P. Čadílek [-] ) , P. Strmiska [-] , P. Ruban [-] , P. Lánc [-] - R. Ždánský [-] (71. J. Ondříšek [-] ) , D. Horňák [-] , V. Kopeček [-] , D. Klíč [-] - F. Snášel [-] (88. T. Komárek [-] ) , P. Handlíř [-]

ŽK: 14. L. Lunga - 42. P. Lánc , 68. V. Kopeček .
Místo: Svatobořice. Počet diváků: 200. Rozhodčí: VINKLÁREK Filip - ZÍMA Igor, ČIKL Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.