Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nenkovice si poradily s Kostelcem


Branky


0

V něděli do Nenkovic přijel tým z Kostelce. Už od začátku bylo jisté, kdo chce zvítězit více a to se taky vyplnilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jen o gól

Už od záčatku zápasu bylo vidět, kdo bude zápas dirigovat. Domací tým měl větší nasazení a měl větší převahu. Nenkovice chtěly hlavně vyhrát . A jejich snaha byla odměněna, když hostující tým zachyboval v obraně, a tak v 37. minutě poslal Matěj Zálešák do vedení domácí tým. Tohle skóre zůstalo až do poločasu. 

Druhý poločas plný gólů

Týmy po poločasové pauze vstupovaly na hřiště za stavu 1:0. Tenhle stav ale netrval dlouho, protože ve 46. minutě byla opět chyba u hráčů Kostelce a Nenkovice šanci využili a druhý gól vstřelil Martin Zálešák. O chvíli později znovu skóruje Martin Zálešák, který se trefil už po třetí v tomto zápase. Hosté pro nepřízníví výsledek vystřídali a to bylo velmi důležité, i když obdrželi ještě jeden gól, který trefil Daniel Raus. Hosté to ale nevzdali, vytvořili velký tlak. To se jim odměnilo v první gól v 74. minutě, kdy se prosadil svou střelou Gabriel David. O dvě minuty později se opět ukázal Gabriel David svým volejem, který skončil v síti soupeře. Domací však po dvou gólech opět převzali kontrolu nad hrou a na závěr přidali gól, který dal Radim Stehno. Konečný výsledek tak byl 5:2. Domácí Nenkovice příští kolo čekají Bojanovice a Kostelec doma přivíta  Starý Poddvorov.



Sestavy


TJ Sokol Nenkovice
P. Schöfr [-] - J. Polcr [-] , D. Pospíšil [-] (78. F. Kuchař [-] ) , T. Hrabal [-] , D. Raus [-] (66. R. Strmiska [-] ) , M. Zálešák [-] (89. M. Černohorský [-] ) , R. Frelich [-] , D. Pospíšil [-] , R. Stehno [-] , T. Mikeska [-] (86. P. Kováč [-] ) , J. Mezihorák [-]

SK Kostelec
M. Kůřil [-] - M. Kotásek [-] (47. S. Macek [-] ) , J. Kvaltin [-] (47. G. David [-] ) , O. Talaš [-] , D. Horák [-] , R. Dobeš [-] , J. Lochman [-] , O. Lochman [-] , R. Hochman [-] , P. Borkovec [-] (69. O. Křižka [-] ) , J. Černý [-]

ŽK: 32. T. Hrabal , 48. R. Stehno , 78. R. Frelich - 67. D. Horák , 73. J. Lochman , 83. S. Macek .
Místo: Nenkovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: BARÁK Petr - CHORVÁT David, RAMBOUSEK Bedřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.