Klikov nadělil poslední Dešné devět branek


Branky


3. D. Melichar , 24. V. Čapek , 24. R. Plucar , 27. V. Čapek , 33. R. Plucar , 35. O. Šetka , 44. V. Čapek , 63. R. Hynek , 74. M. Zavadil - 86. M. Píša
0

Třetí Klikov přivítal na svém hřišti poslední Dešnou. Favorit utkání byl jasný a konečný výsledek tomu také odpovídá. Domácí zápas zcela ovládli a skóre se zastavilo na stavu 9:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podrobnosti připravujeme...



Ohlasy k zápasu


TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: Hosté přijeli pouze s deseti hráči a podle toho zápas taky vypadal. Od první minuty jsme měli neustálou převahu a když jsme již ve třetí minutě otevřeli skóre, bylo to ještě snažší. V prvním poločase se Dešná nezmohla téměř na nic a tak branek utěšeně přibývalo a to jsme ještě další šance neproměnili. Bezstarostný fotbal z naší strany ve druhém poločase pokračoval, jenom branek již tolik nepadalo. Ve snaze vstřelit branku i tzv.,, svátečním střelcům" jsme otevírali obranu a soupeř toho využíval k brejkům. Jeden také využil, ale další branku již nepřidal, i když šancí měl dost. Výsledek odpovídá dění na hřišti s tím, že branek v síti soupeře mělo být více.




Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠVEC Bohumil - BEDNÁŘ Václav (N), DOBIÁŠ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.