Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 16:00

21.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená dokázala otočit nepříznivý stav a vyhrála na půdě Kardašovy Řečice


0

Po dvou neúspěšných zápasech se Studená zvedla a dokázala vyhrát. Na hřišti v Kardašově Řečici předvedla bojovný výkon, sice v poločase prohrávala, ale dokázali výsledek zvrátit a tři body si odvézt domu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kardašova Řečice po poločase spokojenějším týmem

Na první gól utkání diváci nemuseli čekat dlouho. Už v 9. minutě si po rohovém kopu ve vápně naskočil na míč domácí Jan Pozníček a hlavou umístil balón přesně pod břevno. Vstřelený gól domácí nakopl a celý poločas tak jejich tým napadal obranu Studené. Avšak ve 42. minutě se z jedné z mála šancí hostů prosadil útočník Libor Dvořák a bylo vyrovnáno. O dvě minuty později ale domácí odpověděli další brankou, když za obranu Studené zaběhl útočník Tomáš Houska a prostřelil hostujícího gólmana. V poslední chvíli tak Řečice strhla výhru v poločase na svoji stranu.

Studená třemi góly otočila utkání

Ve druhé půli hosté ze Studené zabrali a vlítli na svého soupeře. Nejprve v 50. minutě, kdy se před domácím brankářem ocitl Tomáš Grausam a srovnal stav na 2:2. Na 3:2 pak otáčel v 67. minutě studenský Tomáš Lindourek díky přesné a razantní střele ve vápně. Hráči Kardašovy Řečice pak začali dobývat branku Studené a dokázali jim připravit perné chvilky. Dalšího gólu se však už Řečice nedočkala. Naopak na konečných 4:2 upravil skóre ke konci zápasu opět útočník Libor Dvořák a Studená se tak mohla radovat z výhry. Naopak předposlední Řečice tak bude muset sbírat body jinde.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Kardašova Řečice 1922 B
Robert Vyhlídka: Z mého pohledu vyrovnaný zápas, Řečice měla asi více ze hry, ale Studená krutě trestala naše chyby. Pro nás je to takový typický zápas této sezony.

FK Studená
Petr Adamec: Jsem rád, že jsme konečně zabrali venku za 3 body, i když jsme zase první půlku prospali. V prvním poločase to bylo jako celý zápas v Dešné bez nasazení, kroku navíc, proto jsme ho také zaslouženě prohráli. O přestávce jsme si něco řekli a naštěstí to všichni vzali za své, proto jsme zápas otočili. Klukům patří dík, že i za nepříznivého stavu to nevzdali a o vítězství se poprali.



Sestavy


FK Kardašova Řečice 1922 B
L. Šamal [-] - F. Sedláček [-] , K. Janeček [-] , R. Vyhlídka [-] , J. Vosecký [-] - D. Mikloš [-] - - J. Pozníček [-] (44. L. Zápotoka [-] ) , J. Kovář [-] , T. Houska [-] , M. Vodička [-] (20. Z. Roubík [-] ) , F. Mach [-]

FK Studená
R. Kovář [-] - J. Pospíšil [-] , L. Makovička [-] , P. Šimek [-] , R. Popelínský [-] (63. L. Danyi [-] ) - J. Šára [-] (77. K. Reidl [-] ) , M. Pelej [-] , T. Grausam [-] , K. Mitas [-] , T. Lindourek [-] - L. Dvořák [-]

ŽK: 30. J. Kovář - 60. J. Šára , 88. M. Pelej .
Hráči zápasu: T. Lindourek .
Místo: K. Řečice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Nedvěd Petr - PEŠEK Václav (N), ŠINDELÁŘ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.