Domácím se na jaře nedaří, tentokráte prohráli se Suchdolem


Branky


0

Novosedly neprožívají dobrý vstup do sezóny. V jarní části získali zatím pouze bod a hledají podzimní formu, Suchdolská rezerva vyhrála druhé utkání v řadě a přiblížila se tak záchraně.

Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky rozhodly poločas

V sobotu zajíždělo suchdolské "B" mužstvo k mistrovskému utkání na horkou půdu Novosedel, které jsou v horní části tabulky a body se odtud nevozí snadno. Utkání začalo očekávaným náporem domácího týmu a vytvořilo si územní převahu, ale Suchdolská obrana pracovala spolehlivě a nepouštěla domácí do žádných šancí. Vše končilo ještě před hostující šestnáctkou a tak domácí hrozili pouze střelami Poborského ze střední vzdálenosti. Suchdol hrála zodpovědně odzadu a vyrážela do rychlých protiútoků a ve 14. minutě vysunul krásnou přihrávku mezi beky Štěpánek rekonvalescenta Radka Arenbergera (hrál po půl roce z důvodu těžké zlomeniny ruky a následných operacích ), který postupoval z křídla sám na domácího gólmana Malého a přesně za tyč uklidil míč do branky - 0:1. To otupilo domácí územní tlak, hra se vyrovnala a odvíjela se mezi šestnáctkami obou týmů se spoustou osobních soubojů. Poté se do útoku tlačili domácí. Poborský z 20 metrů netrefil bránu jen o pár centimetrů a Voldřich netrefil nůžkami krásný centr od Nohavy. Pak ještě dvakrát střílel Poborský, ale vždy jen těsně minul branku hostů. Domácí se tlačili za vyrovnáním hosté zodpovědně od půle hřiště za balónem a bezchybně v obraně  vyráželi do otevřené domácí obrany. Což se jim povedlo ve 40. minutě, Soudek vysunul Lukáše Štěpánka a ten nadvakrát překonal domácího brankáře. Takže do kabin o půli odcházeli spokojenější hosté. 

Druhý poločas bez branek

V druhém poločas už šancí ubylo. Za zmínku stojí po jedné šanci na každé straně. Obrovskou šanci měli hosté, když jeden z hráčů dostal opět nádhernou přihrávku mezi obránce a šel sám na gólmana Malého, ale vrátivší se Nohava mu stačil balon skluzem vypíchnout. Domácí Novosedly měli šanci po centru Šafránka, ale Nohava nestačil hlavou balon správně umístit. Hosté si prakticky celý druhý poločas hlídali dvoubrankový náskok. Domácí si už poté nevytvořili žádnou vážnější šanci, hosté měli dvě, nejdříve Štěpánek sám před brankářem neuspěl a Šuba taktéž z ideální pozice z vápna přestřelil. A tak se závěrečným hvizdem se že tří bodů radovali hosté ze Suchdola. Zápas řídil sudí Bohumil Švec.



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Zmar, nuda, šeď, beznaděj. Tak asi takhle vypadal náš nevýkon v sobotním utkání. Suchdol nepředvedl žádný extra výkon, ale na nás to bohužel stačilo, jednoznačně náš nejhorší zápas v tomto ročníku. My jsme hrozili pouze ze střední vzdálenosti, naopak Suchdol své velké šance proměnil. Nevím co si rozhodčí Švec vymýšlel na suchdolské hráče, asi jsem se zrovna nedíval, ale určitě jsem viděl jak hl. rozhodčí vytáhl faul na Poborského mimo pokutové území. Jasnou penaltu potvrdil i suchdolský pomezní.

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Martin Šuba: Domácí měli územní převahu bez šancí a hrozili pouze ze střední vzdálenosti, blíž je naše dobře fungující obrana nepustila. Hráli jsme od půle na brejky a dva nám vyšli dokonale. Velmi dobrý výkon podal na předstoperu Prášil a v útoků Štěpánek. Obrana (druhý zápas s nulou) pracovala na výbornou celý tým hrál disciplinovaně, což v tomto utkání bylo klíčové, protože to co si na nás vymýšlel hl. rozhodčí Švec, no tak to už jsem dlouho nikde neviděl.



Sestavy


SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - M. Visčur [-] , D. Šmíd [-] , P. Šafránek [-] (85. J. Doktor [-] ) , P. Kreim [-] - J. Mazanec [-] , R. Poborský [-] , M. Hladílek [-] (10. M. Neumann [-] ) , L. Voldřich [-] - T. Nohava [-] , D. Kroupa [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - R. Gorný [-] , R. Arenberger [-] (89. D. Trmal [-] ) , V. Soudek [-] , T. Kamiš [-] (46. J. Brabec [-] ) , M. Havelka [-] , F. Rácik [-] (88. L. Chládek [-] ) , M. Prášil [-] , M. Šuba [-] , M. Čáp [-] , L. Štěpánek [-] (75. T. Potěšil [-] )

ŽK: 10. R. Gorný , 40. L. Štěpánek , 75. F. Rácik , 85. V. Soudek .
Hráči zápasu: L. Štěpánek , M. Prášil .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠVEC Bohumil - VACEK Jaroslav (N), MATĚJČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.