Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

17.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kardašova Řečice zabrala a doma vyhrála


Branky


0

Rezerva Kardašovy Řečice sice prohrávala, ale nakonec dokázala výsledek zvrátit a na domácím hřišti získat všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil remízou

Domácí se tentokrát sešli v silnější sestavě - mužstvo doplnili Pozníček a konečně Houska. A právě tito dva hráčí hráli hlavní roli zápasu. Souboj dvou týmů ze spodní části tabulky rozehráli lépe hosté, kdy rychlonohý Studnička po hrubce v obraně prchl a předložil míč na Josefa Fleischmana a ten se do prázdné branky nemýlil. Potom přišlo na řadu i domácí mužstvo, které se probralo z lehkého spánku. Řečice málem brzy odpověděla, ale střelu Housky z otočky fantasticky vychytal gólman hostí Novotný, ale už ve 25. minutě nejzkušenější domácí hráč Jan Pozníček vyrovnal z pokutového kopu za faul na domácího Housku. Pět minut na to, už vedli domácí hráči, když se prosadil silový Lukáš Zápotoka. Jejich radost ovšem netrvala moc dlouho, jelikož hosté do poločasu stačili korigovat brankou Rostislava Nováka, který to měl velice jednoduché a dával do prázdné branky. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu, ale spokojenější mohli být určitě více domácí hráči, kteří byli po zbytek poločasu přeci jenom aktivnější. 

Kardašova Řečice urvala nakonec první body na jaře

Do druhé poloviny zápasu nastoupili hosté ze Staňkova aktivně. Vytvořili si několik slibných šancí, ale žádná k brance nevedla. Otěže zápasu převzalo domácí mužstvo a začalo nebezpečně kousat. Odměnou jim za to byl gól v 64. minutě po záváhání staňkovské obrany, která si špatně přebrala útočící hráče. Rozhodující branku utkání vsítil domácí útočník Tomáš Houska a nasměroval své mužstvo k zisku důležitých tří bodů. Další velké šance byly do konce zápasu na obou stranách, ale gólmani obě mužstva drželi. Rezerva Kardašovy Řečice, tak získala své první tři body v jarní části. Zápas řídil sudí Bohumil Švec, kterého domácí fanoušci častovali sprostými a nevhodnými výroky. Vše se obešlo bez trestů.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Kardašova Řečice 1922 B
Robert Vyhlídka: Opět jsme udělali doma hrubou chybu už v úvodu a opět prohrávali hned od první minuty. Během první půle jsme měli šance a dostali se do vedení, ale opět nás srazila hloupá chyba a gól do naší sítě. Ve druhé půli jsme se naštěstí ujali vedení, které jsme horkotěžko bránili. Šance byly na obou stranách, ale gólmani chytali velmi dobře. Staňkov byl těžký soupeř, má dobré útočníky, které doplňuje výborný Černoch. Jsem rád, že máme po delší době opět 3 body. K chování fanoušků vůči sudímu se nebudu vyjadřovat.

TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: Utkání pro nás začalo výborně, neboť již v 1.min. jsme šli do vedení. Krátce po vedoucí brance jsme ale přenechali iniciativu domácím, kteří vyrovnali z pokutového kopu. První poločas měli domácí více ze hry. Do druhé půle jsme nastoupili aktivněji, měli jsme i více ze hry, vytvořili jsme si šance, rovněž tak i domácí, ale vsítit branku se nám nepodařilo. Naopak v 66.min po zaváhání v obraně a špatně obsazeném hráči jsme inkasovali zcela zbytečný gól z malého vápna, který rozhodl celé utkání, navíc se domnívám, že měl být nařízen proti domácím pokutový kop po faulu brankaře na Fleischmana, ale kdoví, co by se potom dělo.



Sestavy


FK Kardašova Řečice 1922 B
L. Šamal [-] - R. Vyhlídka [-] , F. Markes [-] , F. Sedláček [-] (46. K. Janeček [-] ) , J. Vosecký [-] (80. S. Sedláček [-] ) - J. Pozníček [-] (63. R. Porochoňski [-] ) , D. Mikloš [-] , L. Zápotoka [-] , P. Smrž [-] - T. Houska [-] (80. F. Sivák [-] ) - F. Mach [-]

TJ Hraničář Staňkov
Z. Novotný [-] - J. Fleischman [-] , M. Studnička [-] , R. Novák [-] , M. Černoch [-] , M. Vonka [-] , V. Matuška [-] (77. J. Kulhánek [-] ) , A. Bednář [-] , M. Tobolka [-] (51. M. Vonka [-] ) , M. Pilař [-] , P. Jecha [-]

ŽK: 45. F. Mach , 60. J. Pozníček , 65. J. Vosecký , 70. K. Janeček , 80. F. Markes - 17. M. Tobolka , 85. P. Jecha .
Místo: K. Řečice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠVEC Bohumil - NOVÝ Zdeněk (N), BUŠTA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.