2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:00

15.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž porazila Popelín


Branky


0

Hosté přijeli do Stráže pouze v deseti a po zranění dalšího hráče ve druhé půli dohrávali dokonce v devíti. O osudu střetnutí rozhodly dva góly v rychlém sledu, o které se postaral 19letý Jaroslav Dědič, což je odchovanec klubu, který ve Stráži hostuje z budějovického Dynama. Domácím se však už v 18. minutě zranil tvůrce hry Daniel Přílepek a bez něho proti bránícímu soupeři už téměř nic nevymysleli.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl o vítězi utkání

SK Popelín, který je vážně ohrožen sestupem přijel do Stráže pouze s deseti hráči, takže se dal očekávat jednoznačný průběh utkání. Domácí hráči šli do vedení již v 8. minutě, kdy se trefil Jaroslav Dědič. O dvě minuty pozdějí už to bylo o dvě branky, kterou přidal opět Dědič. Potom začal festival zahozených příležitostí domácího mužstva, které tak nechalo vyniknout popelínského brankáře. Střáž si ještě ke všemu zranil důležitý článek sestavy D. Přílepek a od té doby bylo po hře strážského týmu. První poločas tak skončil dvoubrankovým vedením domácích.

 

 

 

Druhý poločas branku nepřinesl

Ve druhém poločase se hrál převážně bojovný fotbal. Hostující hráči, ale soupeřovým atakům dokázali odolávat a již neinkasovali. Domácí mužstvo, tak zradila koncovka i proti devíti hráčům v poli. Přesto, že branku diváci již neviděli a dávali to i několikrát hlasitě najevo, tak všechny body zůstaly doma. Příští utkání se musí oba mančafty poučit a zkusit zabrat. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Šicner: Sestupem vážně ohrožený hostující celek odehrál celou první půli pouze v deseti a druhou dokonce pouze v devíti. Naše mužstvo šlo po slepených gólech Dědiče záhy do 2-brankového vedení a promarnilo i další vyložené šance. V 18. minutě ale musel střídat zraněný tvůrce hry Daniel Přílepek a od té doby fotbal zaplakal. V přesilové hře jsme totiž nedokázali vzhledem k žalostnému zakončení již ani jednou skórovat a přítomní diváci často dávali svou nespokojenost hlasitě najevo.

SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: V prvním zápase jarní části okresního přeboru jsme zajížděli na hřiště Stráže. Zápas jsme odehráli pouze o 10-ti hráčích, takže se dal čekat jednoznačný průběh zápasu, kterému napověděla první čtvrthodina, kdy jsme dvakrát inkasovali. I po té měli domácí hráči převahu, a další gólové šance, se kterými si ale náš brankář poradil. Ve druhém poločase se hrál převážně bojovný fotbal, naši hráči ale soupeřovým atakům dokázali odolávat a již neinkasovali. Všem patří dík za bojovnost, a že se i přes oslabení nepoložili. Ti kteří je v tom nechali, by se měli zamyslet...



Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - J. Šimánek [-] , L. Nohava [-] , J. Jančura [-] , D. Přílepek [-] (18. O. Oupor [-] ) - L. Nohava [-] , J. Dědič [-] , V. Čurda [-] , M. Zvára [-] (70. J. Čada [-] ) , J. Kozel [-] - T. Koudelka [-] (87. D. Škopek [-] ) , P. Přílepek [-] -

SK Popelín 1932
J. Skalák [-] - T. Mach [-] , J. Koronczi [-] , M. Šimánek [-] , P. Valek [-] - J. Ištok [-] , D. Kučera [-] , V. Sztarsich [-] , J. Dolák [-] - R. Stejskal [-] , K. Tolkner [-]

ŽK: 76. J. Jančura .
Hráči zápasu: J. Dědič .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: BICEK Roman - HONZÍK René, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.