1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol si rozdělil body se Včelnicí


Branky


0
I druhé střetnutí obou soupeřů v sezóně skončilo remízou
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hubený náskok pro hosty

   V prvním poločase se hosté snažili držet míč na svých kopačkách. Domácí nepůsobili odevzdaným dojmem a v rámci možností se snažili zaskočit lídra soutěže. Po necelé půl hodině hry nezvládl Suchdol přihrávku poblíž pokutového území Včelnice a byl z toho rychlý brejk. Berounský šikovně prostrčil balon mezi dva beky do vápna kam si naběhl Nebeský jenž využil zaváhání Rácika a lobem ho překonal 0:1. Hosté ještě zásluhou Petráše trefili tyč. Skóre se už ovšem neměnilo a tak se obě mužstva odebraly k poločasové přestávce za stavu 0:1. 

Vyrovnání pro domácí a první červená hostům

   Do druhého dějství nastoupil Suchdol s odhodláním porvat se o výsledek. Vyplatilo se to už po třech minutách. Kubašta zatáhl míč po levé straně a zamířil k vápnu. Pak prodloužil míč do velkého čtverce kam si naběhl Hešík a vyrovnal, 1:1. S přibývajícím časem zřejmě začaly pracovat nervy a hra se poněkud kouskovala a nabízela standartní situace. Domácí dokonce jednou vykopávali míč z brankové čáry. Vůbec první červenou pro včelnické v této sezóně zařídil střídající Pacholík. Nejprve si v 74. minutě neodpustil kritiku rozhodčího a byť bez hanlivých výrazů, zažlutilo se. Dvě minuty nato Pacholík fauloval a po druhé žluté následovala červená a předčasný odchod do sprch. I v 10ti hosté neskládali zbraně, ale stejně jako domácí ukazatelem skóre nedokázali pohnout. Po podzimní remíze 2:2 se i druhý zápas rozdělovaly body. Včelnice si tímto zaváháním zkomplikovala oslavu postupu na domácím hřišti v příštím kole a bude jí muset odložit.


Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí
Vlastislav Michálek ( vedoucí mužstva domácí ): Byl to oboustranně pěkný zápas- První poločas byl poměrně vyrovnaný. Paradoxně, když jsme byli v tlaku zkazili jsme přihrávku a dostali gól. Ve druhém poločase jsme přidali a zlepšili hru. Po hezkém Hešíkově gólu se pak hra poněkud kouskovala. Ze závěrečného tlaku se nám gól vsítil nepodařilo. Dobrý zápas sehrál Aleš Arenberger a Lukáš Hešík. Pochvalu zaslouží i náhradníci jenž naší hru oživili.

TJ Nová Včelnice
Libor Holec ( asistent trenéra hosté ): V prvním poločase jsme byli jednoznačně lepší a byli víc na balonu. Kromě gólu jsme trefili tyč a měli nějakých 5 šancí. Ve druhé půli už to nebylo nic extra a hrál se nehezký fotbal. Svou mladistvou nerozvážností a blbostí zbytečně oslabil mančaft Pacholík. I v 10ti jsme měli o něco víc ze hry. Bohužel to skončilo 1:1.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - A. Arenberger [-] , M. Dunaj [-] , T. Záruba [-] , M. Březina [-] - J. Kříž [-] (65. J. Heřman [-] ) , P. Špale [-] , L. Hešík [-] , Š. Kubašta [-] - R. Arenberger [-] (46. M. Heřman [-] ) , J. Záruba [-] (72. P. Krejčí [-] )

TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - P. Berounský [-] (55. S. Pacholík [-] ) , O. Blažek [-] , L. Šlapanský [-] , Z. Didek [-] - D. Tuček [-] , M. Petráš [-] , T. Mareš [-] , V. Hornát [-] - D. Bednář [-] , T. Nebeský [-] -

ŽK: 69. A. Arenberger , 90. T. Záruba - 55. T. Mareš , 74. S. Pacholík . ČK: 76. S. Pacholík .
Hráči zápasu: A. Arenberger , L. Hešík .
Místo: Tráva. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Šplíchal David - OVČÁČEK Josef, ŠVEC Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.