Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 15:00

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovsko deklasovalo Borovany


Branky


4. J. Vlach , 41. T. Venčovský , 48. F. Cihla , 59. R. Kokeš , 79. J. Vlach , 83. J. Vlach , 85. R. Mach , 86. L. Chochol
0
Po dvou výhrách Borovan přišla studená sprcha v Bukovsku
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas nenasvědčoval debaklu

   Do zápasu vstoupili lépe domácí hráči. Přesto, že už v úvodu nastřelil břevno Čermák poslal Bukovsko do vedení už ve 4. minutě Vlach, 1:0. Borovany se snažili nepříznivý výsledek zvrátit. Byť domácí měli v první půli mírnou převahu. Tu ve 41. minutě zužitkoval po centru do vápna a chybce hostujícího stopera Venčovský, 2:0. Tímto výsledkem skončil první poločas.

Rychlý začátek a gólostroj v závěru

   Druhý poločas začal téměř stejně jako ten první. Hosté trefili břevno a prakticky z protiútoku se Bukovsku znovu podařilo dát rychlý gól. Ve 48. minutě zvýšil na 3:0 Cihla. Tento gól utkání zlomil. Hosté jakoby zápas už zabalili a naopak domácí se s chutí pustili do narážeček a kombinací, kterými bavili slušnou diváckou návštěvu. Po necelé hodině hry skóroval Radim Kokeš  jenž na jaře absolvoval první zápas za Bukovsko, 4:0. Další góly přinesla až závěrečná desetiminutovka. V 79. minutě rozvlnil síť podruhé v zápase Vlach a bůr byl na světě. O 4. minuty později Vlach zkompletoval hattrick a bylo to 6:0. V 85. minutě se mezi střelce zapsal Mach, 7:0. O minutu později dal definitivní podobu skóre střídající Chochol, 8:0. Další zápas s týmem bojujícím o záchranu čeká Bukovsko v příštím kole kde zavítá do Stropnice. Borovany doma čeká silný Lišov.


Ohlasy k zápasu


TJ Dolní Bukovsko
Pavel Kohout ( trenér domácí ): Oproti minulému zápasu jsme si spravili chuť. Byl to letos asi náš nejlepší zápas a diváci, kterých přišlo hodně museli být spokojeni. Poločas byl ještě poměrně vyrovnaný, ale třetí gól odpor hostů zlomil. Předvedli jsme dobrý kolektivní výkon. Poprvé na jeře za nás hrál Radim Kokeš a přispěl svým dílem a pomohl.

FK Calofrig Borovany
Jan Vodhánil ( trenér hosté ): Bylo to pro mě velké zklamání. Všichni zahráli pod svoje možnosti. Někteří hráči zápas zabalili a výsledkem byl onen nelichotivý výsledek. Přesto do stavu 2:0 to ještě šlo, ale po třetím gólu byl konec. Doufám, že na tento zápas brzy zapomeneme.



Sestavy


TJ Dolní Bukovsko
K. Paur [-] - T. Pour [-] , O. Kokeš [-] , Z. Dušek [-] , F. Hruška [-] (76. L. Chochol [-] ) - P. Zahradník [-] , F. Cihla [-] (63. P. Kokeš [-] ) , R. Kokeš [-] , T. Venčovský [-] - R. Mach [-] , J. Vlach [-]

FK Calofrig Borovany
D. Janeček [-] - P. Broum [-] , R. Malík [-] , M. Plachta [-] , J. Brenner [-] - M. Tomášek [-] (61. R. Chrástka [-] ) , A. Pilát [-] , F. Faktor [-] , B. Němec [-] - J. Čermák [-] (73. P. Langer [-] ) , K. Kubíček [-] (57. A. Fencl [-] ) -

ŽK: 14. O. Kokeš , 51. R. Mach , 55. Z. Dušek - 36. A. Pilát , 51. J. Brenner , 70. J. Čermák .
Hráči zápasu: J. Vlach , R. Kokeš .
Místo: D. Bukovsko. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Syrovátka Jan - VEJČÍK Vít, BUŘIČ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.