0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas bez šancí skončil spravedlivou remízou


Branky


0
Kardašova Řečice si s Lomnicí rozdělila po bodu
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez větší šance

   Domácí mohli zápas s druhou Lomnicí označit jako derby. První poločas se nesl ve znamení neprostupných obran. Hosté možná byli o něco více na míči, ale domácí to vyrovnali svou bojovností. Vyložené šance se diváci nedočkali a tak za zmínku z prvního poločasu stojí snad jen střídání Kováře, který nebyl stoprocentně zdravotně v pořádku po půlhodině hry. Poločas tedy branku nenabídl a do kabin odcházeli zřejmě o něco spokojenější domácí díky stavu 0:0.

Druhý poločas jako přes kopírák

   Ve druhém poločase byl k vidění obdobný obrázek hry jako v prvním dějství. Hrál se poměrně bojovný fotbal, ale bez šancí na obou stranách. Po gólových hodech minulý týden proti Chlumu tentokrát diváci branku neviděli a oba soupeři si rozdělili po bodu za bezbrankovou remízu 0:0. Což je vzhledem k tabulkovému postavení pro Kardašku solidní počin. Kardašova Řečice v příštím kole zavítá na horkou půdu Suchdolského Sokola. Lomnice, která ztratila průběžné druhé místo hostí v příštím kole zachraňující se Stropnický Hraničář.

 

   Pro čtenáře fotbalunas je nachystaná novinka. Po registraci může každý zhodnotit celé utkání. A to od klobásy a piva, přes hráče, trávník až po rozhodčí či úroveň zápasu. Brzy také dojde k tomu, že hráče kola budou moci volit jen registrovaní členové. 



Ohlasy k zápasu


FK Kardašova Řečice 1922
Aleš Brunner ( trenér domácí ): Hrál se zápas dobrých obran. Utkání bylo vyrovnané a poměrně bojovné bez větších šancí. Myslím, že celková remíza je naprosto zasloužená. Bod s druhým týmem tabulky beru, ale jako domácí zápas je to i ztráta. Dneska bych pochválil Bílka jenž posbíral mnoho míčů, Dymáka, Jánošíka, který hrál na nezvyklých postech a také Madara za bezchybné řízení obrany.

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Denisa Kroupová ( vedoucí mužstva hosté ): K vidění bylo pohledné, vyrovnané a bojovné utkání bez vyložených šancí na obou stranách. Velkou pochvalu za odvedený výkon zaslouží šestnáctiletý mladíček Dušák, který patřil k nejlepším hráčům utkání. Jediným stinným okamžikem pro nás byla 34. minuta, kdy se nám zranil levý záložník Krejník a musel být ihned vystřídán. Řečice je kvalitní soupeř, s utrženým bodem jsme spokojeni. Hráčem utkání byl Dušák.



Sestavy


FK Kardašova Řečice 1922
T. Trepka [-] - P. Vosecký [-] , V. Jánošík [-] , O. Madar [-] , M. Nedoma [-] - S. Sedláček [-] , M. Bílek [-] , J. Kovář [-] (35. J. Pozníček [-] ) , T. Dymák [-] - T. Zavadil [-] , Z. Šergl [-] (70. F. Mach [-] )

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
J. Boček [-] - P. Heger [-] , M. Zákostelecký [-] , D. Štěcha [-] , M. Šachl [-] - P. Řehoř [-] , P. Krejník [-] (34. P. Němec [-] ) , M. Šálený [-] , M. Bubal [-] - L. Čáp [-] (49. V. Mikuláštík [-] ) , M. Dušák [-] (80. P. Pancíř [-] ) -

ŽK: 30. M. Zákostelecký , 51. M. Šachl .
Hráči zápasu: O. Madar , T. Dymák , M. Bílek - M. Dušák .
Místo: K. Řečice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bumba František - ROUS Zdeněk, KOLLMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.