4:0
(4:0) kont.
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 10:00

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani ne šedesátiminutový zápas ovládl Suchdol


Branky


0
Po osmi minutách druhé půle mělo Bukovsko na hřišti méně hráčů než vyžadují pravidla a zápas byl ukončen
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky pro domácí a dvě červené pro hosty

   Zápas měl několik shodných událostí s prvním kolem kde se oba soupeři střetli na hřišti Bukovska. Stejně jako v prvním zápase padly čtyři branky, dvě červené, které bukovským stejně jako v prvním zápase ukázal rozhodčí Votava. Domácí byli od začátku aktivnějším týmem. Už v 9. minutě rozehrál přímý kop Štěpánek po kterém se mohl gólman Paur lehce červenat a domácí vedli 1:0. Po necelé čtvrthodině hry odpískal rozhodčí faul ve vápně Duškovi a ocenil ho žlutou kartou. Na to reagoval kolega ze stoperské dvojice Klika, které lze zápisu publikovat a sice "Co to zase pískáš!" a i on uviděl žlutou kartu. V jeho případě už druhou a zápas pro něj skončil. Nařízenou penaltu proměnil Bednář a zvýšil na 2:0. Ve 26. minutě dostal domácí hráč kosu od Duška a červenalo se podruhé. To znamenalo 9 hráčů v poli na straně hostů. Dvojitou přesilovku zužitkovali suchdolští hned po několika minutách. A to, když se mezi střelce zapsal Krejčí. Pohledný čtvrtý gól přidali domácí ve 38. minutě. To se po křižném centru z nějakých pěti metrů opřel do míče z voleje Jakub Záruba a napálil míč do šibenice. Víc už se v prvním poločase nestalo a očekávalo se jestli se druhá půle ponese v obdobném duchu.

Osm minut a konec

   Provizorní sestavu Bukovska navíc oslabenou dvěma červenými opustil v poločase jeden z trenérů Táborska Radim Kokeš a pro bolavé rameno střídal i brankář Paur. V sestavě je nahradili dva šestnáctiletí mladíci, ale příliš si hry neužili. Během osmi minut druhého dějství se možná poloviční čas ošetřovalo. Pro zranění ze hry odešli další tři hráči hostí. Se šesti hráči v poli bukovští pokračovat nemohli a tak rozhodčí Votava zapískal konec zápasu a to už v 53. minutě.


Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí
Vlastislav Michálek ( vedoucí mužstva domácí ): Odehrál se prakticky jen poločas. Od začátku to bylo jasné a šli jsme za výhrou. Hosté byli stejně nedisciplinovaní jako, když se hrálo u nich. Za stavu 4:0 už se jim asi nechtělo hrát, tak zápas ukončili takto.

TJ Dolní Bukovsko
Pavel Kohout ( trenér hosté ): Přijeli jsme v improvizované sestavě bez sedmi lidí. První červená za to, že hráč řekl - Co to pískáš! se dává tak žáčkách. To už bych jí spíše pochopil za ten první zákrok, který byl za žlutou. I penalta byla přísná, domácí hráč upadl, diváci zařvali penalta a rozhodčí jí písknul. Po druhé červené už to bylo jasné. Jsem rád, že už sezóna skončila a mohu si trochu odpočinout.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - M. Bednář [-] , M. Dunaj [-] , J. Kříž [-] , T. Záruba [-] - P. Krejčí [-] (46. F. Rácik [-] ) , L. Hešík [-] , M. Březina [-] (46. M. Prášil [-] ) , J. Záruba [-] - Š. Kubašta [-] , L. Štěpánek [-]

TJ Dolní Bukovsko
K. Paur [-] (46. J. Trnka [-] ) - J. Klika [-] , J. Cihla [-] , T. Pour [-] , Z. Dušek [-] - P. Zahradník [-] , R. Kokeš [-] (46. J. Mach [-] ) , D. Švanda [-] , P. Kokeš [-] - L. Chochol [-] , J. Matoušek [-]

ŽK: 5. L. Štěpánek , 6. M. Březina - 5. J. Klika , 14. Z. Dušek , 18. R. Kokeš , 22. D. Švanda . ČK: 14. J. Klika , 26. Z. Dušek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Votava Pavel - WEIDENTHALEROVÁ Hana - ŠVEC Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.