Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:30

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vacov B přehrál Strunkovice


Branky


0

Vacov B potřeboval nutně body, a tak k zápasu přistoupil, odehrál slušné utkání a nakonec je šťastnějším týmem. Škoda, že na stadion do Vacova přišlo pouze 30 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šimčík se prosadil hlavou

První branka zápasu se zrodila již v 5. minutě. Po přihrávce ze strany se dostal balón k Machovi, který stál naproti tyčce a z osmi metrů dorazil míč do sítě – 1:0. Dále se hrál velmi vyrovnaný zápas s průměrnou hrou. Ve 30. minutě si vzali slovo hosté, na centr si vyskočil Ivan Šimčík a hlavou balón usměrnil do sítě – 1:1. Ve 39. minutě strhl vedení na stranu Vacova Vojtěch Uhlíř. Ve zbytku poločasu se nic důležitého neodehrálo, a ta se šlo do kabin za stavu 2:1.

Strunkovice již nedokázaly odpovědět

Ve druhém poločase konkrétně v 58. minutě přišel na hřiště žolík Strunkovic Stanislav Pelech, jenž měl ruce, respektive nohy u vyrovnávacího gólu, když v 63. minutě si zpracoval dlouhý centr, udělal kličku jednomu hráči, míč si navedl na střed, zpoza šestnáctky vystřelil a nedal Pavlu Klasovi v bráně Vacova šanci – 2:2. Na konečných 3:2 pro domácí upravil v 81. minutě Vít Zábranský, který využil přímý volný kop zahrávaný Radovanem Machem a hlavou se prosadil Zábranský. V posledních minutách za Strunkovice si zahrál dorostenec Luděk Trněný a domácí využili dvě střídání, kterými podrželi čas. Strunkovice již nestačily na třetí branku zareagovat, a tak končí na pěkném 6. místě. Rezerva Vacova se vyhoupla na 10. místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Vacov B
Stanislav Klas, trenér: No tak byl to remízový zápas, ale byli jsme šťastnější. Pro mě to byl dost nervy drásající zápas, nakonec se šťastným koncem pro nás. Za nás dobře zahrál Mach Radovan.

TJ Blaník Strunkovice
Václav Beneš, hrající trenér: Bylo to takové docela vyrovnané utkání se šťastnějším koncem pro domácí. Vyloženě bych nikoho nechválil. V zápase se prokázala věta nedáš-dostaneš. Bylo to takové průměrné utkání.



Sestavy


SK Vacov B
P. Klas [-] - M. Čejka [-] (83. T. Novák [-] ) , R. Mach [-] , D. Mikeš [-] (46. V. Hanzlík [-] ) , V. Zábranský [-] (89. M. Čtvrtník [-] ) , F. Čtvrtník [-] , A. Bujok [-] , M. Vítovec [-] , J. Tesař [-] , G. Bujok [-] , V. Uhlíř [-]

TJ Blaník Strunkovice
M. Turek [-] - L. Klein [-] , T. Balica [-] , D. Kiš [-] , R. Hudec [-] - M. Kochma [-] (83. L. Trněný [-] ) , I. Šimčík [-] , M. Kadlec [-] (58. S. Pelech [-] ) , D. Kiš [-] , J. Záhorka [-] - J. Kureš [-]

ŽK: 50. V. Uhlíř .
Hráči zápasu: R. Mach .
Místo: Vacov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Trčka Dominik - AMBROŽOVÁ Hana, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.