Strunkovice převzaly otěže zápasu a porazily Bělčice


Branky


0

Velice pikantní souboj týmů z horní poloviny tabulky nakonec lépe vyzněl pro domácí Strunkovice. Bělčice byly sice ze začátku lepší, ale nedokázaly proměnit žádnou šanci, kdežto Strunkovice se ve svých šancích nemýlily. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Václav Beneš se trefil hlavou

V prvním poločase již ve 4. minutě se natlačil před domácího stopera Jakub Říský, ale na dlouhou nohu přehodil branku. Ve 27. minutě podržel po váhavé rozehrávce Bělčic brankář Jiří Řezáč a následnou dorážku zablokoval Karel Zeman, což byla do té doby první nebezpečná situace u branky hostů. Ve 38. minutě si Jakub Říský po rychlé akci po levé straně poradil se stoperem, ale v přímém souboji s gólmanem byl úspěšnější domácí brankař Miroslav Turek. Hned z rohu po následné akci Strunkovic Bělčice inkasovaly poprvé, když nechaly na malém vápně hlavičkovat úplně samotného Václava Beneše, který svou šanci využil. Dvě minuty před poločasem skončil Heverův centr po zásahu gólmana Turka jen na břevně.

Strunkovice převzaly otěže zápasu

Do druhého poločasu Bělčice nevstoupily úplně ideálně, ale přesto mohly v 53. minutě vyrovnat, dalekonosnou střelu Jakuba Říského, ale vytěsnil dobře chytající Miroslav Turek na tyč. O chvíli později hosté váhali s odkopem před jejich vápnem, domácí útočník Stanislav Pelech vypíchl míč a zvýšil na 2:0 pro domácí. Po obdržené druhé brance se hostující hra postupně rozpadla a poslední půlhodina byla ze strany Bělčic pouze jedna velká křeč, hráči se přestali nabízet a po získání míče ho hostující hráči s nepřesností okamžitě odevzdávali, a tak stav 2:0 svítil na tabuli i po konečném hvizdu rozhodčího Klimeše.



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Václav Beneš, hrající trenér: Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. První půle byla vyrovnaná a v druhé už jsme byli lepší a nedali jsme ještě další šance. Jednotlivce dnes nebudu jmenovat, chtěl bych vyzdvihnout celý tým.

TJ Sokol Bělčice
Josef Říský, vedoucí mužstva: Oproti minulému utkání se silově hrajícím Vacovem se hrál oboustranně technický fotbal, ve kterém jsme v prvním poločase byli lepším mužstvem, drželi jsme více balón. Bohužel nás opět zklamala koncovka na rozdíl od domácího mužstva, které trestalo naše chyby a bezprostředně po našich šancích vstřelilo obě branky. Oproti prvnímu poločasu, kdy jsme dokázali kombinovat a soupeře nechali běhat, se situace otočila a my jsme po rychlých ztrátách pouštěli soupeře do přečíslení a na nějaký obrat jsme se už vůbec nezmohli. Odjeli jsme bez bodu, protože jsme nedokázali navázat svým výkonem na herně výbornou první půli a soupeři jsme navíc nabídli dost laciné branky brzy po našich nevyužitých příležitostech, při kterých při soupeři stálo i trochu štěstí, které nám v zakončení zase chybělo. Trenér Luboš Krameš by chtěl vyzdvihnout výkon Adama Ježka za jeho pracovitost v celém utkání.



Místo: Strunkovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klimeš Jiří - OVČÁČEK Josef, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.