0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čkyně přestává zvládat konec sezóny, doma ji porazily Kestřany


Branky


0

I ve Čkyni vyhlíží konec sezóny, protože závěr jí vůbec nevychází. Velkou roli na tom má i absence osmi hráčů! Čkyně nebyla schopná vstřelit jednu branku, a tak 3 body se vezou do Kestřan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Josef Kainc držel pro Čkyni naději

Do posledního domácího zápasu Čkyně nastoupila bez mnoha hráčů, z různých důvodů chyběli: Tesař, Václav Turek, Martan, Kuneš, Fiedler, Friedl a Vondrášek. Ze staré gardy musel vypomoct Aleš Duka, na lavičce pak byl jen náhradní brankář Miklas a dva dorostenci, Kuneš s Hadem. Zápas začal z obou stran trochu opatrně, první šance přišla až v 10. minutě, to střílel těsně vedle domácí útočník Michal Turek. Dobrou střelu poslal na Pavla Drahoše domácí kapitán Jan Děd, brankář Kestřan si s tímto dobrým pokusem, ale stačil poradit. Další šance domácích přicházeli, ale nedařila se finální koncovka. Ve 39. minutě byl ve vápně velmi tvrdě zezadu sražen domácí Král, penalta se však k udivení všech nekonala. Čkyňské to evidentně rozhodilo, ve 42. minutě všem unikl hostující Jindřich Voráček a na dvakrát Kaince překonal. Hosté měli do poločasu ještě jednu vážnou šanci, domácí brankář Josef Kainc však svůj tým výrazně podržel! 

Opět se vyznamenal brankář Kainc

Do druhé půle vstoupili lépe hosté, jenomže Josef Kainc předváděl nadprůměrný výkon. V největší šanci domácích v druhé půli se ocitl Josef Kuneš ml., situaci ale bohužel nevyřešil nejlépe. Na oko byla druhá půle velmi nudná, domácí se trápili a hosté tahali celou druhou půli čas. Až v 75. minutě se řítil od půlky hostující hráč, Kainc si poradil i s touto velkou šancí, nebýt něho, tak hosté mohli vést klidně 0:4.



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Patrik Krull, vedoucí mužstva: Nám se prostě nedaří, už jen to, že doma jsme naposled dali branku Sousedovicím před měsícem je alarmující! Dneska jsme měli kopat penaltu za stavu 0:0, ale na to se nemůžeme vymlouvat. Máme obrovský problém s koncovkou. Ještě že už je za týden konec soutěže.

TJ ZD Kestřany
Miroslav Masner, hráč: Získali jsme tři velice důležité body k udržení v soutěži, což je vynikající. Musím pochválit celý tým za bojovnost a chuť zvítězit. Škoda jen neproměněných šancí. Mohli jsme hrát s větším klidem. Teď nás čeká poslední krok doma s Vodňany "B", což je nevyzpytatelný soupeř, kterému máme co oplácet. Děkuji všem hráčům za jejich výkon.



Sestavy


SK Čkyně
J. Kainc [-] - M. Kuta [-] , L. Sýs [-] , M. Chalupa [-] , A. Duka [-] - I. Pinke [-] , M. Gerold [-] , J. Děd [-] , L. Toman [-] - M. Turek [-] , J. Král [-] -

TJ ZD Kestřany
P. Drahoš [-] - M. Kinský [-] , J. Voráček [-] , V. Průcha [-] , P. Valach [-] , M. Pavlíček [-] , M. Pospíšil [-] , P. Viktora [-] , R. Uhlík [-] , V. Roučka [-] , R. Keclík [-]

ŽK: 37. M. Pospíšil .
Místo: Čkyně. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Frček Filip - NOVOTNÝ Ondřej, PÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.