Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 13:30

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Vodňan si smlslo na Vlachovu Březí


Branky


17. T. Šmíd , 22. D. Vítovec , 53. M. Machnyk , 56. L. Filip , 76. D. Bečvář - 6. R. Mráz , 44. Š. Kužvart (p.)
0

Vlachovo Březí odehrálo poslední utkání v sezóně a za nepovedené jaro, kdy uhrálo pouze 4 body, jsou rádi, že je konec. Vodňany B využily početní výhodu a zvítězily 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polanský viděl červenou kartu

Zápas začali lépe hosté, když v 6. minutě prošel do vápna mezi dvěma obránci Radek Mráz a k tyči prostřelil domácího Nováka. Domácí tato branka probudila a začali být lepším mužstvem. Nejprve v 17. minutě srovnal skóre po přesném centru z levé stany, hlavičkou osamocený Tomáš Šmíd. A za pět minut strhl vedení na stranu domácí Drahomír Vítovec, když prostřelil bezmocného brankaře hostí. Pak se na hřišti začalo přiostřovat a do sprch musel hostující Polanský, který viděl v rozmezí šesti minut dvě žluté karty. Očekávalo se, že Vodňany oslabeného soupeře přehrají, ale opak byl pravdou. Nejprve hosté nastřelili dvakrát břevno vodňanské branky a pak ve 44. minutě prošel do vápna hostující kapitán Jan Hubáček, kde byl faulován a z nařízené penalty vyrovnal na poločasový výsledek 2:2 Kužvart.

Hra v režii domácích

Druhá půle už byla v jasné režii domácích. V 53. minutě Vítovec na hranici vápna sklepl balon na Machnyka, který nádhernou střelou pod víko poslal domácí do vedení. O tři minuty později se po rohovém kopu prosadil hlavou Filip a bylo to o dvě branky. Domácí se uklidnili, drželi balon a kontrolovali hru. V 76. minutě se dostal do vápna domácí Bečvář a prostřelil brankaře na konečných 5:2. Další šance zůstaly nevyužity i penalta z 89. minuty, kterou neproměnil domácí brankář Novák, který ji poslal pouze do tyče. 



Ohlasy k zápasu


FK Vodňany B
Lukáš Filip, hráč: Podali jsme dobrý výkon a soupeře jsme jasně přehráli hlavně ve druhé půli, kde jsme dali 4 branky. Určitě nám pomohla početní výhoda. Nejlepším hráčem domácích byl Jaroslav Rauscher.




Sestavy


FK Vodňany B
J. Novák [-] - D. Vítovec [-] , J. Rauscher [-] , T. Staněk [-] , M. Polanský [-] , M. Hojdekr [-] , T. Šmíd [-] , M. Machnyk [-] , F. Malcher [-] , M. Kašpar [-] , L. Filip [-]

FC Vlachovo Březí
M. Uher [-] - P. Polanský [-] , R. Lauda [-] , R. Kalčík [-] , T. Križaník [-] - J. Hubáček [-] , Š. Kužvart [-] , L. Martínek [-] , R. Mráz [-] - M. Podlešák [-] , A. Kravčenko [-] -

ŽK: 35. M. Kašpar - 24. P. Polanský , 24. J. Hubáček . ČK: 30. P. Polanský .
Místo: Vodňany. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Novotný Jan - STUDENÝ Josef, FICKO Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.