Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Devět branek v Hradišti


0

Hradiště vycítilo šanci se vyšplhat na první místo, tak béčku Vacova nasázelo 6 branek. Vacov dává v průměru lehce nad 1 branku za zápas, tentokrát dal sice 3, ale inkasoval šestkrát. Připomínáme hodnocení hry, hráčů a rozhodčího.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šafárikovi stačilo na hattrick 16 minut

Přestože hrál tým hrající o postup s týmem, který hraje o záchranu, tak to vůbec nebylo znát. Celé utkání bylo velice bojovné. Hrálo se dopředu dozadu, pro diváka velice pohledné utkání. Jako první branku vstřelili hosté ve 28. minutě, kdy po rohu a následném odraženém balonu vystřelil Radovan Mach přes celou branku a Vacov se šel radovat. Jenomže vedení netrvalo ani minutu a Pichlík nahrál do šance Šafárikovi a ten z první zakončil – 1:1. Ve 39. minutě po kombinaci a následné přihrávce Čítka mezi obránce, převzal míč Šafárik – 2:1. Ve 42. minutě se po standardní situaci dostal míč k Machovi, který nacentroval do vápna a domácí obrana nezachytila náběh Gustava Bujoka, který srovnal na 2:2. Ve 44. minutě Marek Šafárik zkompletoval hattrick, vletěl do skrumáže, ze které vyšel jako vítěz a poslal domácí do vedení – 3:2. První poločas skončil Šafárik – Vacov „B“ 3:2.

Útoky předčily obrany

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, plno šancí a plno gólů. V 53. minutě dal gól Michal Čítek z přímého kopu krásně k tyči. V 60. minutě si naběhl Libor Pichlík před bránu a neměl problém skórovat – 5:2. Potom si vzali slovo opět slovo domácí a v 69. minutě střídající Martin Čejka obešel protihráče u rohového praporku a svou přihrávkou na přední tyč vybídl Zábranského, který skóroval – 5:3. Poslední gól zápasu padl v 78. minutě, kdy opět Pichlík naběhl do malého vápna a nedal brankáři šanci – 6:3. Oko diváka se určitě nenudilo, hlavně když u míče byla trojice Šafárik-Pichlík-Čítek.



Ohlasy k zápasu


TJ Hradiště
Alois Švarc, předseda: Výsledek 6:3 vypadá jako jednoznačný, ale Vacov byl dost houževnatý a dost nás potrápil. Nemohli jsme vůbec polevit. Vacov měl výborné křídelní akce, vůbec se nevzdávali, hráli až do konce. Největší rozdíl udělala famózní trojice Šafárik, Čítek, Pichlík.

SK Vacov B
Stanislav Klas, trenér: S výkonem hráčů jsem spokojený. Myslím si, že Hradiště nemá konkurenci. Vyzdvihnout můžu celý náš mančaft, protože bojovali celých 90 minut. Pro diváka to byl pěkný zápas, útoky předčil obrany.



Sestavy


TJ Hradiště
M. Kaška [-] - L. Vyrostek [-] , M. Chassard [-] , J. Vepřovský [-] , L. Hubička [-] (71. T. Žalud [-] ) - J. König [-] , M. Čítek [-] , D. Čejka [-] (85. P. Šindelář [-] ) , T. Rybár [-] - M. Šafárik [-] (80. L. Mužík [-] ) , L. Pichlík [-] -

SK Vacov B
P. Klas [-] - V. Zábranský [-] , R. Mach [-] , J. Mrázek [-] , V. Hanzlík [-] (46. A. Jírovec [-] ) , F. Čtvrtník [-] , J. Mls [-] (80. T. Novák [-] ) , A. Bujok [-] (62. M. Čejka [-] ) , J. Tesař [-] , G. Bujok [-] , J. Král [-]

Místo: Hradiště. Počet diváků: 70. Rozhodčí: ALBERT Karel - BRYCH Jiří, KOUKOL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.