Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 15:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kestřany se díky výhře odpoutaly z posledního místa


Branky


0

Tento zápas nejvíce ovlivnila červená karta pro brankáře Šebánka ve 21. minutě. Poté šel do brány hráč Jan Kraml. Početní výhodu Kestřany dokázaly využit a slaví vítězství z venku. Dále nezapomeňte ohodnotit hru, jednotlivé hráče nebo také výkon rozhodčího.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Kraml si šel zachytat po vyloučeném brankáři Šebánkovi

Začátek utkání byl pro oko diváka určitě pěkný. Do vyloučení domácího brankáře Šebánka se hrál fotbal na obě strany. Po chybě v rozehrávce na půlce šel hráč sám na gólmana Šebánka, který vyběhl za vápno a zahrál rukou cca 3 metry od hranice velkého vápna, rozhodčímu nezbylo nic jiného, než vyloučit domácího brankáře. Do branky se musel postavit hráč z pole, protože domácí neměli náhradního brankáře. Mezi tři tyče se tedy postavil Jan Kraml. Domácí dále hrozili hlavně z rohových kopů. Ve 27. minutě po rohu Davida Peka se hlavou prosadil obránce Jan Dvořák, stav byl 1:0 pro domácí, hrající v 10. Jenomže hned ve 28. minutě po střele z dobrých 25 metrů k tyči proměnil svoji šanci Patrik Viktora, Kraml nestihl ani zareagovat. Více zajímavého se toho v prvním kláním neudálo.

Viktora vstřelil hattrick

Po změně stran se hosté snažili rychle vstřelit branku. Jenomže domácí Michal Rod se opřel do balónu, který orazítkoval břevno Drahošovi brány. Až v 80. minutě utkání se hostujícímu týmu, hrající v početní výhodě, proměnit šanci Patrikem Viktorou – 1:2. Tento zásah nejspíše domácí zlomil a za dvě minuty to již bylo o dva góly zásluhou Voráčka. V 87. minutě přidal Viktora další branku a dokonal svůj hattrick a bylo rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stachy
Ladislav Heidenreich (hráč): Podle mě to byl vyrovnaný zápas i v deseti, až do té 80. minuty, kdy jsme dostali po odraženém míči do vápna na 2:1 a pak už to tam padalo. Škoda té červené karty.

TJ ZD Kestřany
Miroslav Masner, hráč: Osmdesát minut byl zápas hodně vyrovnaný. Domácí mají velice houževnatý tým, který těží ze zkušeností a dobrých natrénovaných standardních situací. Měli jsme s nimi hodně starosti. Z našich hráčů vyzdvihnu záložníka Viktoru, který dal 3 branky, útočníka Voráčka, kapitána Pospíšila a brankáře Drahoše, který nás hodně podržel.



Sestavy


TJ Sokol Stachy
R. Šebánek [-] - L. Hovorka [-] , P. Záleský [-] (87. M. Druta [-] ) , J. Kraml [-] , J. Pešl [-] , V. Voldřich [-] (18. A. Eigner [-] ) , M. Rod [-] , L. Heidenreich [-] , D. Pek [-] (54. D. Schinzel [-] ) , V. Karlík [-] , J. Dvořák [-] (74. M. Marek [-] )

TJ ZD Kestřany
P. Drahoš [-] - M. Kinský [-] , J. Voráček [-] , M. Keclík [-] , L. Kaderka [-] , M. Valach [-] (63. R. Uhlík [-] ) , M. Pospíšil [-] , P. Viktora [-] , V. Roučka [-] (57. J. Kinský [-] ) , M. Pavlíček [-] , M. Masner [-]

ŽK: 44. P. Záleský - 50. M. Pavlíček , 70. M. Pospíšil . ČK: 21. R. Šebánek .
Místo: Stachy. Počet diváků: 80. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ondřej - KLÍMA Petr, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.