2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Stachách padaly branky až v druhém poločase


Branky


0

.. a domácí se nakonec radovali ze třech bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
V každém jarním utkání půjde všem aktérům o hodně, protože jak na čele tak na konci tabulky je situace hodně vyrovnaná a každý bod bude dobrý. V tomto zápase to platilo dvojnásobně. Oba týmy jsou v přímém ohrožení sestupem a jen vítězství a tím 3 body chtěli trenéři svých mužstev. Stachy na podzim venku vyhráli 6:1 a byly favoritem. Hosté ale přes zimu notně obměnili svůj kádr a chtěli překvapit. V 1.poločase také byli mnohem nebezpečnější, měli míč častěji na kopačkách a brankář Sýs se měl co ohánět. Dvakrát mu dokonce pomohlo břevno. Domácí se rozjížděli opravdu pomalu. Až od 30.minuty vyrovnali hru a poměr sil se začal pomalu obracet. Do přestávky však žádný gól nepadl a všichni byli zvědaví na druhé dějství. Po změnách v sestavě začali lépe domácí a útočné duo Heidenreich - Záleský začalo pracovat na plné obrátky. V 52.minutě se do vápna prodral právě Záleský, přihrál volnému Rodovi a ten prudkou přízemní střelou nedal brankáři Řezníčkovi šanci- 1:0. Od této chvíle byli domácí lepší a svůj tlak korunovali v 64.minutě druhou brankou. Ve velkém vápně bylo klubko hráčů, ze kterého najednou vyplul Heidenreich s míčem na noze, dovolil si kličku brankáři a pohodlně skóroval - 2:0. Hosté zmobilizovali všechny síly, také střídali a své vysoké hráče poslali na hrot. Jejich centry začaly být nebezpečné a v 64.minutě se po dlouhém nákopu a hlavičce Bálka dočkali gólové odměny- 2:1. Závěr byl logicky značně nervózní, ale skóre již zůstalo stejné. Bylo vidět, že je začátek sezóny, ve hře bylo hodně nepřesností, ale to je v takto vypjatých zápasech obvyklé. Tři hodně důležité body zůstaly doma, ovšem Stachovští hráči se na ně nadřeli víc, než předpokládali.


Sestavy


TJ Sokol Stachy
T. Winter [-] - L. Hovorka [-] (46. D. Pek [-] ) , P. Záleský [-] , D. Schinzel [-] (19. M. Marek [-] ) , J. Pešl [-] (84. L. Miko [-] ) , V. Voldřich [-] , M. Rod [-] , L. Heidenreich [-] , P. Foltýn [-] , A. Eigner [-] (64. F. Švarc [-] ) , J. Dvořák [-]

TJ Otavan Štěkeň
T. Řezníček [-] - P. Vojík [-] , V. Páník [-] , J. Bálek [-] , M. Kešner [-] , D. Horňák [-] (77. A. Kotrba [-] ) , J. Kovář [-] , M. Havránek [-] , V. Čížek [-] , M. Čížek [-] (82. O. Sadlak [-] ) , P. Pletka [-] (59. J. Jariabka [-] )

ŽK: 59. A. Eigner , 72. D. Pek - 22. P. Pletka , 43. J. Bálek , 58. V. Čížek .
Místo: Stachy. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šíma Václav - AMBROŽOVÁ Hana, PÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.