4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chelčice si poradily se Stachy


Branky


0

Celek FK Chelčice hostil doma TJ Sokol Stachy. Předpokládal se vyrovnaný zápas, hosté ovšem přijeli ve značně oslabené sestavě a přes veškerou snahu je domácí přehrávali. Výsledkem tak byly čtyři trefy v síti hostí a žádná v brance domácích. FK Chelčice zvítězil v předehrávce 14. kola jarní části nad TJ Sokol Stachy 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny zlomil vyrovnané utkání

V předehrávce jarního kola se utkaly týmy z opačných pozic v tabulce. Chelčicím se letos velmi daří, zatímco hosté se poslední dobou nachájí v nejnižších patrech tabulky. I tak se FK Chelčice vracely na domácí trávník s bodem z těžkého utkání ve Strunkovicích a TJ Sokol Stachy si rovněž přivezl bod za remízu s Lažištěm. Hra byla i přes dispozice obou mužstev poměrně vyrovnaná, tedy alespoň zpočátku.  Pak přišla první vážnější šance, když v 25. minutě zahrávali domácí volný přímý kop a Jaroslav Křenek poslal svou nechytatelnou střelou Chelčice do vedení: 1-0. Hra se pak převážně odehrávala každou chvíli v opačném vápně a vypadalo to, že už se do konce poločasu nic nepřihodí. Těsně před koncem první půle ovšem přišla minela hostující obrany. Ve 45. minutě se při odkopu snadného míče srazili Aleš Eigner s Petrem Foltýnem, míč přitom nezasáhli a tak se k němu dostal zcela volný Martin Šácha. Vyběhl sám na branku a zvýšil na 2:0.

Domácí si pohlídali vedení a ještě přidali

Na hřišti se přes vedení domácích hrálo opticky stále vyrovnané utkání, ovšem fyzicky lépe připravení domácí postupně začali převládat. V 70. minutě se hosté dopustili poměrně zbytečného faulu, načež domácí zahrávali přímý kop. Na něj si naskočil Tomáš Kouba a zvýšil na 3:0. To však ještě stále nebyl konec. V 88. minutě se domácí dostali do brejku a rychlou akci na soupeřovu bránu zakončil Václav Tesař, který stanovil závěrečné skóre zápasu na 4:0. To byl také poslední ligový zápas na hřišti v Chelčicích a nyní se otevře jarní část až v dubnu, kdy v 15. kole odjedou Chelčice na zápas do Vlachova Březí a  Stachy přivítají na svém hřišti Otavan Štěkeň.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stachy
Tomáš Andrle: "Od začátku byla hra vyrovnaná a šance se rodily jen ztěžka. Obrany dominovaly a co prošlo, tak s jistotou pochytali oba brankáři. Fyzicky lépe připravení domácí začali převládat a skórovat. Hosté měli také pár šancí, ale již tradičně se gólově neprosadili. Nutno podotknout, že k tomuto utkání se z různých důvodů nedostavilo hned 8(!) hráčů patřících do kádru hostujícího mužstva."



Sestavy


FK Chelčice
P. Novák [-] - M. Kiš [-] (68. D. Jarolímek [-] ) , M. Lang [-] , V. Trobl [-] (62. P. Koutský [-] ) - J. Křenek [-] , F. Čížek [-] (81. J. Turek [-] ) , M. Lang [-] , V. Tesař [-] , V. Mareš [-] - M. Šácha [-] , T. Kouba [-]

TJ Sokol Stachy
L. Sýs [-] - A. Eigner [-] , J. Dvořák [-] , P. Foltýn [-] , M. Marek [-] - L. Hovorka [-] , M. Druta [-] , J. Kraml [-] , M. Rod [-] - P. Záleský [-] , D. Pek [-]

ŽK: 78. J. Dvořák .
Místo: Chelčice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Landík Filip - Zabilka Luboš, Martin Ficko.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.