1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pod tratí se body dělily


Branky


0

Fotbalisty čekobudějovické Lokomotivy o víkendu nečekala žádná dlouhá cesta na zápas, soupeřem jim totiž byly Hrdějovice a oba týmy se nakonec rozešly smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté...

Ani jeden z týmů v minulém kole nedokázal bodovat. Hrdějovice podlehly Slavii 3:1 a Lomotiva nestačila na lídra soutěže ze Ševětína, který ji pokořil čtyřmi góly. Nebylo tedy sporu o tom, že oba celky chtějí své předešlé ztráty odčinit a tentokrát bodovat naplno. Hosté do zápasu vstoupili aktivní hrou, kdy se snažili při bránění přistupovat ke svým protihráčům natěsno a napadat rozehrávku domácích již v prvopočátcích. Výsledkem toho bylo několik slibných šancí Lokomotivy, které však zůstávaly nevyužity. Naproti tomu domácí zahrozili, jako již tradičně, z několika standardních situací. Jako první se gólu dočkali přeci jen hosté, které poslal do vedení ve 30. minutě Tomáš Choutka, když se obtočil před šestnáctkou kolem domácího obránce a technickým obloučkem na zadní tyč nedal brankáři Spěvákovi šanci, 0:1. Tento stav vydržel na ukazateli skóre až do konce prvního poločasu.

Domácí přispěchali s vyrovnáním...

Ve druhé pětačtyřicetiminutovce byla ze strany domácích fotbalistů patrná snaha o vyrovnání, vypracovali si několik rohových kopů, svého soupeře donutili k faulům a právě po jedné ze standardních situací se misky vah opět srovnali. V 59. minutě srovnal stav utkání svou hlavičkou domácí Kukačka, 1:1. Hosté si zvládli vypracovat ještě dvě šance, ze kterých mohli strhnout vedení zpět na svou stranu. Nejprve se Choutka pokoušel překonat hrdějovického gólmana podobným způsobem, jakým mu to v prvním poločase vyšlo, tentokrát však mířil nepřesně a poté zhruba v 80. minutě střílel mimo tři tyče Navrátil. Ani domácí už do konce utkání další gól přidat nedokázali a utkání tak skončilo remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Michal Hrdlička (trenér): Řekl bych, že celkově se hrál podprůměrný zápas, který moc ke koukání nebyl. Lokomotiva se dostala do vedení po střele Choutky, my jsme vyrovnali ze standardní situace Kukačkou.

TJ Lokomotiva ČB
Ondřej Zajíček (hráč): Vzhledem k našim posledním výkonům jsme měli jasnou strategii, neprohrát. V první půli jsme to pojali aktivně, což bylo dobře, bránili jsme natěsno, napadali rozehrávku, soupeře jsme dostali pod tlak, vytvořili jsme si i pár pěkných šancí a soupeře jsme, kromě jejich tradičně dobrých standardních situací, k ničemu nepustili. Resultovalo to v gól Tomáše Choutky, kdy se obtočil před vápnem kolem obránce, neuvěřitelně vytočil nohu a obloučkem na zadní tyč nedal gólmanovi šanci. Druhá půle už tak dobrá nebyla, nevzali jsme si ponaučení, udělali pár zbytečných faulů a rohů, což byla voda na hrdějovický mlýn a po jedné ze standardek, kdy jsme v obraně špatně přebrali hráče, hlavičkoval Kukačka sám a neměl problém se trefit. My měli ve druhé půli šance dvě, Choutka to zkoušel podobně ještě jednou, ale těsně minul a v 80. minutě ještě poslal ránu těsně vedle dorostenec Navrátil. Posledních deset minut se spíš oba týmy bály něco tvořit a nakonec remíza asi spravedlivá. Pro nás dobrý bodík, mohl by to být takový ten bod jistoty, ale příští kolo to chceme potvrdit výhrou, ať je klid.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - J. Jordán [-] , J. Koutský [-] , M. Sloup [-] , M. Tomka [-] , P. Kukačka [-] , M. Kudrle [-] , M. Netočný [-] , P. Pimienta [-] , L. Kučera [-] , J. Suchan [-]

TJ Lokomotiva ČB
L. Kuruc [-] - P. Křiváček [-] (18. L. Nebor [-] ) , J. Hruška [-] , Š. Sahan [-] , P. Kamiš [-] - Z. Marek [-] (74. F. Navrátil [-] ) , T. Choutka [-] , D. Hostek [-] (80. O. Zajíček [-] ) , S. Nechuta [-] , J. Květoun [-] - O. Jánošík [-] -

ŽK: 60. P. Kukačka - 63. L. Nebor , 72. Z. Marek , 79. Š. Sahan , 90. O. Jánošík .
Místo: Hrdějovice. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - KOMZÁK Zdeněk, ŠŤASTNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.