3:1
(2:0)
77. M. Tomka
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdějovice na jaře poprvé prohrály


Branky


0

Dlouhá hrdějovická šňůra zápasů bez porážky o uplynulém víkendu skončila na hřišti Slavie, která svého soupeře přehrála v poměru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do dvoubrankového trháku...

Od úvodních minut prvního poločasu byli domácí aktivnějším týmem, což se v následujícím průběhu zápasu projevilo i gólově. Slavie se prezentovala útočným fotbalem a hosté měli problémy s náběhy rychlonohých domácích fotbalistů. V 17. minutě se skóre utkání měnilo poprvé. Povedeným pasem za obranu se prezentoval Vršitý a celou akci chladnokrevně zakončil kolem brankáře Kindermann, 1:0 pro domácí. Sotva se hosté stačili vzpamatovat z úvodní branky, museli lovit míč ze své sítě znovu. Ve 23. minutě rozjeli kombinaci na polovině hřiště Korbel s Wegenkittlem, následoval nadýchaný centr na Paucha, který poslal míč lobem za záda bezmocného brankáře Trčky, 2:0. Naneštěstí po zakončení došlo k velmi nepříjemné srážce právě Trčky a zakončujícího Paucha, po níž musel být hrdějovický gólman převezen do nemocnice. Zhruba patnáct minut před poločasovou přestávkou jakoby domácí vypadli z herního rytmu, ale Hrdějovice toho využít nedokázaly a domácí tak do šaten odcházeli s dvoubrankovým náskokem.

Slavia brzy přidala pojistku, hosté pouze korigovali...

Domácím poločasová přestávka prospěla a hned po zahájení druhé pětačtyřicetiminutovky přispěchali s třetím gólem. Celá akce začala na pravé straně hřiště, odkud Pauch zpětnou přihrávkou oslovil Kindermanna, ten posunul míč na Wejskraba, který se šajtlí z hranice šestnáctky zapsal mezi střelce zápasu, 3:0. V následujících minutách domácí kontrolovali hru a drželi míč na svých kopačkách. Nicméně se však dopustili několika nepřesností v rozehrávce a chyb v obranné fázi, čehož hosté dokázali využít k tomu, aby se dostali zpět do zápasu. Nejprve však ještě zahrozili domácí, když si vytvořili stoprocentní šanci po povedené kombinační akci, ale na jejím konci zakončoval Slípka mimo bránu vedle levé tyče. V 77. minutě o sobě dali gólově vědět i Hrdějovice. Po rychlém brejku se míč dostal ke střelci Tomkovi, ten se dokázal zbavit dotírajícího obránce a obstřelem překonal i brankáře Wolfa, 3:1. V závěru zápasu se hosté dostali do mírného tlaku, který vyústil v šanci Tomky, ten však tentokrát mířil nad břevno. 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): Jsme rádi, že se nám povedlo potvrdit zlepšenou formu z Lokády i v tomto zápase. Pevně jsme chytili začátek, hráli jsme opravdu dobře a uprostřed první půle jsme vstřelili dva podobné a pěkné góly po přímočarých akcích. Kvalitu hry jsme sice neudrželi, ale hned po přestávce jsme přidali důležitou třetí branku. Hrdějovice nesložily zbraně a zaslouženě snížily nebezpečným Tomkou čtvrthodinu před koncem. Závěrečný mírný tlak hostí jsme již ustáli.




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - O. Wegenkittl [-] , D. Strobl [-] (83. J. Vranovský [-] ) , J. Korbel [-] (46. T. Wejskrab [-] ) , T. Dvořák [-] , P. Mizera [-] (71. P. Kladenský [-] ) , O. Kindermann [-] , F. Pauch [-] (61. D. Mareš [-] ) , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , P. Kindermann [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
P. Trčka [-] (28. M. Nálevka [-] ) - J. Jordán [-] , J. Koutský [-] , M. Sloup [-] , M. Tomka [-] , P. Kukačka [-] , M. Kudrle [-] , M. Netočný [-] , M. Kotlas [-] , P. Pimienta [-] , J. Suchan [-]

ŽK: 33. T. Dvořák , 78. D. Mareš - 75. J. Suchan .
Hráči zápasu: T. Dvořák .
Místo: Slavia ČB. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Valeš Radek - HANES Tomáš, KOMZÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.