Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 10:15

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ševětín se osamostatnil v čele!


Branky


0

Fotbalisty českobudějovické o uplynulém víkendu nečekal vůbec nic lehkého, jelikož zajížděli na hřiště aktuálního lídra tabulky, kterým je Ševětín. Domácí nakonec také svou roli favorita potvrdili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý ševětínský nástup...

Již v minulém kole se dostal Ševětín na první příčku tabulky před Dobrou Vodu a určitě se jí jen tak vzdát nechce. To také domácí potvrdili v zápase s českobudějovickou Lokomotivou. Vstup do utkání se ševětínským fotbalistům opravdu povedl, když se hned ve čtvrté minutě zásluhou Jaroslava Havlíčka ujali jednobrankového vedení a sotva se hosté stačili na hřišti rozkoukat, už měli, co dohánět. V následujících minutách se ani jednomu z týmů prosadit nedařilo, ale ve 29. minutě se přeci jen diváci dočkali dalšího gólu. Do dvoubrankového trháku poslal domácí tentokrát Petr Novotný, 2:0. Hosté se pokoušeli najít cestu, kterou by se jim podařilo snížit a vrátit se tak zpět do hry, ale rozvlnit síť za zády domácí jedničky mezi třemi tyčemi Černého se jim v prvním poločase nepodařilo. Ani Ševětín již ve zbývajících minutách prvního dějství žádnou další branku nepřidal a do šaten si tak odnášel s dvougólovým náskokem.

Domácí si své vítězství pojistili...

Hosté z Lokomotivy se nejspíše z prvního poločasu příliš nepoučili, jelikož i ve druhé pětačtyřicetiminutovce inkasovali hned v úvodních minutách po hvizdu. Ve 48. minutě poslal Ševětín již do komfortního tříbrankového vedení znovu Jaroslav Havlíček, který se tak podruhé zapsal na střeleckou listinu utkání, 3:0. Celkově se časové úseky, ve kterých padaly góly ve druhém poločase, od toho prvního příliš nelišily. I tentokrát následovalo zhruba dvacet minut bez branky, než se v 66. minutě prosadil domácí matador Lukáš Kupec a nejspíše tak definitivně pohřbil naděje hostů na nějaký ten bodový zisk. Lokomotiva ani ve druhém poločase domácího brankáře překonat nedokázala a domácí tak po závěrečném hvizdu hlavního arbitra zápasu mohli slavit další tříbodový zisk.



Sestavy


SK Ševětín
J. Černý [-] - R. Ludvík [-] , M. Hanousek [-] , Z. Sváta [-] - P. Mohamed [-] , P. Novotný [-] , D. Klapuš [-] (85. J. Ludvík [-] ) , L. Kupec [-] , T. Hindy [-] (78. V. Šíma [-] ) - J. Havlíček [-] (73. J. Švejda [-] ) , R. Novotný [-]

TJ Lokomotiva ČB
L. Kuruc [-] - J. Hruška [-] , P. Kamiš [-] - D. Hostek [-] , J. Květoun [-] - S. Nechuta [-] , P. Milota [-] , J. Zýka [-] , P. Křiváček [-] , Z. Marek [-] , O. Jánošík [-]

ŽK: 86. R. Novotný .
Hráči zápasu: J. Havlíček .
Místo: Ševětín. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Formánek Luboš - DVOŘÁK Petr, DVOŘÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.