3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro Ševětín!


Branky


46. R. Novotný , 53. P. Novotný , 80. L. Kupec (p.) - 71. T. Dvořák
0

Ve 20. kole na sebe narazily dva celky z čela tabulky, když Ševětín přivítal na svém hřišti českobudějovickou Slavii a domácí body nerozdávali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas...

Lepší vstup do utkání zaznamenali hosté, kteří byli v úvodní čtvrthodině hry aktivnějším týmem a drželi častěji míč na svých kopačkách. Po této úvodní fázi zápasu se však dostali do hry i domácí a postupem času začali přebírat režii hry do svých rukou. Ve 25. minutě se dostal Ševětín do první velké šance, když se domácí dopustili ztráty míče na pravé straně hřiště, domácí se dostali do přečíslení dva na jednoho, gólman Wolf vystál útočícího hráče, který tak musel zvolit přihrávku, do níž se na poslední chvíli vložit vracející se Šanda a nebezpečí zažehnal. Tlak domácích nepolevoval, výsledkem toho bylo několik rohových kopů a po jednom z nich zvonila tyč Wolfovy svatyně. V samotném závěru se do šance dostali i hosté, když přímý kop Slípky prodloužil Kindermann hlavou na Strobla, ten však rovněž hlavou mířil mimo tři tyče.

Ševětín znovu na prvním místě...

Hned v první minutě předvedli domácí bleskovou akci. Ihned po rozehrávce následoval pas za hostující obranu, míč si našel Radim Novotný a otevřel skóre zápasu, 1:0 pro domácí. Na tento gól nestačili hosté rychle zareagovat a v 53. minutě přišla ze strany domácí druhá rána, když z rychlého protiútoku po levé straně překonal Wolfa znovu Novotný, tentokrát však Petr, 2:0 pro domácí. Tento úder jakoby Slavii konečně nakopnul k lepšímu výkonu. Výsledkem toho byla kontaktní branka, kterou v 71. minutě po Slípkově přímém kopu poslal hlavou za záda domácího brankáře Dvořák, 2:1. V 80. minutě se však hosté dopustili ztráty míče na polovině hřiště, toho domácí okamžitě využili přihrávkou na Radima Novotného, který se pohotově uvolnil ve vápně, následoval faul a pokutový kop. Úspěšným exekutorem byl Kupec, 3:1 pro domácí. Hosté se nechtěli vzdát a bojovali až do závěru zápasu, ale jejich aktivitu se jim již v další gól přetavit nepodařilo.



Ohlasy k zápasu


SK Ševětín
Jiří Orlíček (trenér): Sehráli jsme nejlepší utkání jara. V prvním poločase jsme měli tři 100% šance, ale Petr a Radim Novotných neměli štěstí. Vstup do druhého poločasu byl výborný. Petr Novotný našel bratra Radima a ten se konečně trefil, 1:0. Druhý gól přišel po akci Matoušek -Radim Novotný a Petr Novotný, 2:0. V 70. minutě hosté po standardní situaci snížili na 2:1. V 78. minutě byl ve vápně faulován Radim Novotný a Kupec proměnil penaltu na 3:1. Zasloužené vítězství. Celé mužstvo hrálo dobře.

SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): Ševětín zvládl utkání pravdy s přehledem, byl jasně lepší většinu zápasu a zaslouženě vyhrál. Pro náš mladý tým by to měla být spíše výzva k tomu dál poctivě pracovat a být lépe připraveni na tyto rozhodující duely.



Sestavy


SK Ševětín
J. Černý [-] - R. Ludvík [-] , M. Hanousek [-] , Z. Sváta [-] , A. Matoušek [-] - T. Hindy [-] (89. V. Šíma [-] ) , P. Mohamed [-] (90. L. Lomský [-] ) , L. Kupec [-] , P. Novotný [-] - J. Havlíček [-] (85. J. Švejda [-] ) , R. Novotný [-]

SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - O. Wegenkittl [-] (69. D. Mareš [-] ) , D. Strobl [-] , P. Kindermann [-] , T. Dvořák [-] , O. Kindermann [-] , F. Pauch [-] (46. J. Korbel [-] ) , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , O. Šanda [-] (61. L. Kolárik [-] ) , P. Mizera [-] (82. J. Vranovský [-] )

ŽK: 13. J. Havlíček , 30. R. Ludvík - 44. T. Dvořák , 74. D. Mareš .
Hráči zápasu: R. Novotný , P. Novotný , L. Kupec .
Místo: Ševětín. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kroutl Vít - LOVĚTÍNSKÝ Daniel, HAVLÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.