1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves si s Dobrou Vodou body rozdělila


Branky


0

Vypadá to, že Nová Ves si na jaře neláme hlavu s tím, kdo je v zápase papírovým favoritem, tentokrát se jí podařilo vybojovat bod s Dobrou Vodou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dotahovali vedení domácích...

O poznání lépe vstoupili do utkání domácí fotbalisté, kteří se hned v 7. minutě zápasu ujali rychlého vedení. Chybu hostujícího celku potrestal novoveský střelec Martin Fischer, 1:0 pro domácí. Po obdržené brance bylo vidět, že hosté nejsou v žádném případě se stavem utkání spokojeni a snažili se o vyrovnání. Toho se nakonec přeci jen dočkali. V 37. minutě srovnal hlavou po rohovém kopu Novotného stav na ukazateli skóre kanonýr v dresu Dobré Vody Robert Hanzal, 1:1. Ve zbývajících minutách první pětačtyřicetiminutovky už ani na jedné straně žádný další gól nepadl a do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Body se dělily...

Ve druhém poločase měla hra podobný spád jako v půli první. Na malém hřišti v Nové Vsi nebyla, jako již klasicky, nouze o časté osobní souboje a hosté si dokázali vypracovat i několik dobrých brankových příležitostí. Dvakrát prolétl míč nebezpečně šestnáctkou domácích, ale nenašel se žádný hráč Dobré Vody, který by ho dokázal usměrnit za záda domácího gólmana. Přihrávku Šteyera, která směrovala prakticky před prázdnou branku, kde už číhal Novotný, na poslední chvíli poslal na roh novoveský stoper. V závěru ještě pálil tvrdě a nejspíše i přesně mezi tři tyče hostující Sedlic, ale cestu do sítě míči zastoupil obětavě opět domácí stoper a byl z toho znovu rohový kop. Ten však hosté také nevyužili a zápas tedy nakonec skončil remízou, která se zrodila už v prvním poločase.



Ohlasy k zápasu



SK Dobrá Voda
Jiří Hanousek (kapitán): V Nové Vsi se na malém hřišťátku hrála nepohledná nakopávaná. Domácí vedli po klasické dobrovodské chybě, kdy v klidu uklízel míč do branky Fišer. Nám se v prvním poločase podařilo vyrovnat, když po rohu Novotného skóroval hlavou kanonýr Hanzal. Ve druhém poločase jsme měli několik příležitostí ke skórování, dvakrát prolétl míč z rohového kopu přes celé vápno, ale nikdo ho nedokázal usměrnit do branky. Následně přihrávku před prázdnou branku od Šteyera směřující na Novotného odkopl stoper v poslední chvíli na roh. Tvrdá a přesně mířené střela z kopačky Sedlice, která by zřejmě znamenala tři body, trefila do hlavy domácího stopera a míč se znovu odrazil na roh.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh
E. Poula [-] - M. Fober [-] , J. Brych [-] , O. Švarc [-] (62. T. Hüttner [-] ) , R. Chmelař [-] - M. Sekera [-] , J. Anderle st. [-] , J. Vlček [-] , M. Hüttner [-] - M. Fischer [-] , M. Ďurica [-] (88. S. Smieško [-] )

SK Dobrá Voda
T. Růna [-] - J. Hanousek [-] , F. Šafránek [-] , J. Baštář [-] , R. Hanzal [-] , A. Arnold [-] , J. Dráb [-] , C. Novotný [-] , J. Lašák [-] (46. P. Šteyer [-] ) , P. Sedlic [-] , J. Peleška [-]

ŽK: 36. R. Chmelař , 42. M. Fober , 90. S. Smieško - 40. C. Novotný , 75. F. Šafránek .
Hráči zápasu: M. Fischer - J. Peleška , T. Růna .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nedvěd Petr - KŘÍŽ Karel, VALEŠ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.