M. Havelec 45. (vl.)
1:3
(1:1)
11. M. Staněk (p.)
84. Z. Kuna
90. P. Janeček
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 14:30

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyrák rozhodl o svém vítězství v samém závěru zápasu


Branky


45. M. Havelec (vl.) - 11. M. Staněk (p.) , 84. Z. Kuna , 90. P. Janeček
0

V prvním jarním kole zajížděli fotbalisté týmu SK Čtyři Dvory do Jindřichova Hradce, kde je rozhodně nečekalo nic lehkého. Domácí béčko disponuje velmi mladým, ale kvalitním týmem. Důkazem toho byl poměrně vyrovnaný zápas, který nakonec dokázali zlomit ve svůj prospěch hosté dvěma brankami ve druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolný gól do šatny...

Hned od úvodního hvizdu se hrála celkem vyrovnaná partie. Domácí se pokusili zaskočit svého soupeře rychlým útokem ihned po rozehrávce, ale jejich pokus ztroskotal na hostující obraně. Jindřichohradečtí podnikali své útočné výpady především středem hřiště, naproti tomu hosté se snažili pronikat za soupeřovu obranu především po křídlech, z čehož vytěžili v 11. minutě pokutový kop. K míči se dostal levý záložník Váňa, rozhodl se pro neohrožený průnik, kdy postupně prošel asi přes trio bránících hráčů Jindřichova Hradce, a když už si připravoval míč ke střele, tak ho ve vápně nedovoleně zastavil jeden z domácích stoperů. Zahrání penalty se ujal tradiční exekutor v dresu Čtyráku Staněk a s přehledem poslal míč za záda bezmocného brankáře Cettla. Po úvodní brance měla hra stále podobný ráz. Hosté se dokázali dostat ještě do několika dalších slibných šancí, kdy několikrát dokázal po levé straně pláchnout útočník Příhoda a poslat do šestnácky pár povedených centrů, které však zůstaly nezužitkovány. Za zmínku stojí i nebezpečná střela Tlachače, kterou však dokázal Cettl vyrazit na roh. Poté hosté poněkud zalezli hluboko na svou polovinu a domácí se dostali do tlaku. Výsledkem toho bylo několik závarů před brankou Sobolíka, které se však Čtyráku dařilo odvracet, nutno říci, že někdy i s notnou dávkou štěstí. Domácí si vypracovali i několik standardních situací, které však rovněž nedokázali přetavit ve vyrovnávací branku. V poslední minutě prvního poločasu se ale přeci jen dočkali a výrazně jim k tomu pomohli hosté. Po dlouhém nákopu směrem na hranici velkého vápna se nedomluvila domácí obrana včetně gólmana, který ve snaze míč vyboxovat vyběhl, to však netušil stoper Havelec a zpětnou hlavičkou poslal míč přímo do odkryté branky. První pětačtyřicetiminutovka tedy skončila nerozhodně 1:1.

Hosté dokázali využít svých šancí, domácím se to nepovedlo...

Ve druhém poločase Čtyrák dokázal opět přidat a hra se znovu přelévala ze strany na stranu. Hostující obraně zatápěl především agilní domácí útočník Beneš a na druhé straně zase motal hlavy obráncům Janeček. Jak domácí, tak i hosté si opět dokázali vypracovat několik slibných příležitostí ke vstřelení branky, ale oběma týmům chyběl větší klid, někdy i štěstí, v zakončení. Oba trenéři provedli v průběhu druhé půle několik změn v sestavě a ukázalo se, že trenér hostů Čepička, měl při volbě střídajících hráčů opravdu šťastnou ruku. V 82. minutě se dostal k míči na pravé straně střídající Slepička, poslal nadýchaný centr na hranici malého vápna, kde už číhal další ze střídajících hráčů Kuna, který dokázal hlavou poslat míč do sítě. 1:2 pro hosty. Do konce utkání zbývalo už jen pár minut a hosté se již soustředili především na poctivou obranu. Domácí však stále nic nevzdávali a bojovali, co jim síly stačily. Definitivní tečku za zápasem však udělal v poslední minutě Janeček, který dostal přihrávku do otevřené domácí obrany, zbavil se dotírajícího obránce, tváří v tvář vybíhajícímu brankáři zachoval klidnou hlavu a zkušeně poslal míč do sítě mezi nohama Cettla. Následoval závěrečný hvizd hlavního sudího a konec zápasu.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910 B
Trenér FK Jindřichův Hradec B: Utkání mělo skončit asi remízou, ale hosté byli prostě důraznější a bylo vidět, že jsou šikovnější na míči. My jsme měli v sestavě více jak polovinu dorostenců, kteří budou v dorosteneckém věku ještě i příští rok, to znamená, že ty kluci se stále učí a ta zkušenost nejspíše rozhodla.

SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér): Samozřejmě spokojenost s vítězství 3:1, ale dá se říci, že jsme upletli z ničeho bič. Bohužel se projevil fakt, že na tom nejsme fyzicky zas až tak moc dobře, protože tréninková morálka je katastrofální, ale i přesto myslím, že dokud jsme měli síly, tak jsme předváděli slušný fotbal. S ubývajícími silami jsme se dostávali pod tlak. V prvním poločase jsme inkasovali smolný gól do šatny na 1:1. Ale naštěstí jsme v závěru silou vůle zápas zvrátili na naší stranu.



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910 B
T. Cettl [-] - L. Králíček [-] , M. Völfel [-] (75. J. Beneda [-] ) , Š. Smejkal [-] (57. O. Dočkal [-] ) , J. Beneš [-] , T. Šmíd [-] (65. J. Chyška [-] ) , P. Völfel [-] , K. Voldán [-] , D. Cettl [-] , M. Votava [-] , J. Rejthar [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - M. Havelec [-] , P. Váňa [-] , T. Vajo [-] (82. Z. Kuna [-] ) , M. Staněk [-] , T. Valta [-] , J. Příhoda [-] (81. V. Slepička [-] ) , D. Maruška [-] (62. P. Šejnoha [-] ) , P. Janeček [-] , V. Tlachač [-] , M. Klíma [-]

ŽK: 32. V. Tlachač , 67. P. Šejnoha , 76. V. Slepička .
Hráči zápasu: J. Beneš - V. Tlachač , P. Janeček , Z. Kuna .
Místo: Tyršův st.. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Dvořák Petr - PÍPAL Pavel, DVOŘÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.