0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Mirovicích gól k vidění nebyl


Branky


0

Mirovice na svém hřišti přivítali dosti nepříjemné soupeře, kterým umí být Šumavané z Vacova. Pokud někdo čekal gólovou přestřelku, tak byl však na po zápase zklamán.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodná první půle...

Mirovice v minulém zápase padly na půdě lídra soutěže z Protivína a určitě chtěly dát na tuto porážku zapomenout v domácím prostředí. Naproti tomu Vacov na domácí hřišti pro mnohé možná trochu překvapivě porazil druhý tým soutěže, kterým jsou Bernartice a navíc s čistým štítem po výsledku 3:0, takže Vacovští jeli do Mirovic určitě značně povzbuzeni tímto cenný skalpem. Nicméně v průběhu první pětačtyřicetiminutovky ani jeden z týmů své útočné snažení do zdárného gólového konce dotáhnout nedokázal a oba brankáři drželi čistá konta. Do šaten se tak o poločasové přestávce odcházelo za stejného nerozhodného stavu, jakým utkání začalo, tedy 0:0. Oba trenéři tak mohli spřádat plány na to, jak na svého soupeře vyzrát v dějství druhém.

Čekání na gól pokračovalo...

Kanonýři obou týmů měli nespíše zvlhlý střelný prach a čekání na úvodní branku zápasu pokračovalo i ve druhém poločase. Ani v něm se však nakonec diváci gólu nedočkali, jelikož ani jeden z týmu své útočné snažení v gólovou radost přetavit nedokázal. K vidění byla pouze červená karta, kterou v samotném závěru zápasu po druhé žluté viděl od hlavního arbitra domácí Karel Mařík. V tuto chvíli však do konce zápasu zbývalo již jen pár minut a hosté neměli příliš času z početní převahy něco vytěžit. Po závěrečném hvizdu se tedy oba celky rozešly smírně po bezbrankové remíze 0:0.



Sestavy


SK Mirovice
F. Slavík [-] - K. Mařík [-] , J. Hřídel [-] , K. Mařík [-] , A. Kazák [-] - P. Kuba [-] , J. Becher [-] , P. Kvěch [-] , M. Mrlina [-] (80. T. Hlavín [-] ) - J. Císař [-] (74. R. Peterka [-] ) , V. Jelínek [-]

SK Vacov
T. Lácha [-] - M. Vítovec [-] , V. Zábranský [-] , T. Kovařík [-] (56. J. Ketzer [-] ) , F. Zitta [-] , Z. Švihel [-] (61. P. Vojtíšek [-] ) , F. Roučka [-] , J. Mls [-] , V. Uhlíř [-] , V. Blahout [-] , L. Král [-]

ŽK: 35. J. Becher , 73. K. Mařík - 51. V. Blahout , 75. V. Uhlíř , 90. M. Vítovec . ČK: 88. K. Mařík .
Místo: Mirovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Polák Jiří - ČMUCHA Karel, VOTAVA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.