1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodňany si vyšláply na Mirovice


Branky


0

Mirovice přivítaly na svém hřišti Vodňany, které se pohybují na předních příčkách tabulky, takže role favorita byla před utkáním jasná. Hosté ji nakonec dokázali také potvrdit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nejspíše rozhodl...

Od úvodních minut bylo více iniciativy a aktivity na kopačkách hostujících hráčů z Vodňan, kteří svého soupeře přehrávali, a odměnou jim byla poměrně brzká vedoucí branka utkání, o kterou se v 17. minutě postaral Chalupský, 0:1 pro hosty. Domácí se do vážnějších šancí dostávali těžce, ale dokázali si vypracovat několik slibných standardních situací, které je mohly vrátit zpět do hry. Bohužel pro ně se jim žádnou z nich využít nepodařilo a navíc znovu udeřili hosté. V samotném závěru první pětačtyřicetiminutovky, přesněji ve 44. minutě, poslal svůj tým již do dvougólového vedení kanonýr Volmut, 0:2 pro hosty. Vodňany si vytvořily ještě několik dalších šancí na navýšení skóre, ale žádná z nich už gólem neskončila. Do kabin tak o poločasové přestávce rozhodně odcházeli spokojenější hosté.

Domácí v závěru stihli pouze korigovat...

Ve druhém poločase už se hosté nemuseli hnát do útočení za každou cenu a stačilo jim kontrolovat své vedení, které si vytvořili v poločase prvním. Podle toho se také hra odvíjela. Domácí se snažili hledat skulinky v obraně svého soupeře, ale ten jim nedal takřka žádnou příležitost k ohrožení své brány. V 71. minutě se navíc podruhé v zápase na střeleckou listinu zapsal Volmut a byla definitivně rozhodnuto, 0:3 pro hosty. Možná mírná ztráta koncentrace stála za snížením domácích, kteří dokázali přeci jen v 88. minutě využít zaváhání hostující obrany a korigovali výsledek na konečných 1:3.



Ohlasy k zápasu


SK Mirovice
Jiří Ureš (trenér): Přivítali jsme třetí tým soutěže, který se prezentuje kvalitní hrou a disponuje zkušenými hráči. Soupeř si šel za výsledkem, který potřeboval. Problémy možná trochu dělalo hřiště, ale Vodňany byly rozhodně pohyblivější, šly rychle do vedení a do poločasu přidali ještě druhý gól a to myslím, že rozhodlo. Potom šla psychika našeho mužstva hrozně dolů a soupeř nás opravdu přehrál, ale ve druhém poločase už hráli zápas spíše na výsledek, než aby předváděli nějaký pěkný fotbal, ale Vodňany zaslouženě vyhrály. My jsme za stavu 0:1 měli ještě několik slibných standardních situací, které nám mohly dostat do hry, ale bohužel jsme je nevyužili.

FK Vodňany
Václav Hrachovec (trenér): Byli jsme lepším týmem. V úvodu zápasu jsme dali branku, která nám hodně pomohla. Poločas byl 0:2, kdy přidal druhou branku Volmut. Měli jsme ještě několik šancí, které jsme neproměnili a soupeř si v prvním poločase, vyjma dvou nepříjemných standardních situací, žádnou šanci nevypracoval. Ve druhém poločase jsme kontrolovali hru, přidali jsme třetí branku a soupeře už jsme vůbec k ničemu nepustili. Až v závěru utkání po chybě stopera korigoval soupeř na 1:3.



Sestavy


SK Mirovice
F. Slavík [-] - A. Kazák [-] , M. Huleš [-] - P. Kuba [-] (83. P. Krušina [-] ) , R. Peterka [-] (79. M. Obyt [-] ) , P. Kvěch [-] - V. Jelínek [-] , J. Císař [-] - J. Becher [-] (46. M. Justich [-] ) , K. Mařík [-] , K. Mařík [-]

FK Vodňany
J. Budín [-] - D. Bečvář [-] (66. F. Hubáček [-] ) , M. Hojdekr [-] (79. J. Mráz [-] ) , J. Varyš [-] , T. Vokatý [-] , J. Chalupský [-] , L. Malík [-] , K. Kukla [-] , J. Volmut [-] (84. M. Polanský [-] ) , R. Veselý [-] , J. Rauscher [-]

ŽK: 53. K. Mařík , 58. A. Kazák - 33. T. Vokatý , 60. J. Volmut .
Hráči zápasu: M. Hojdekr , J. Volmut .
Místo: Mirovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Písek Martin - KROUTL Vít, LEIŠ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.