1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 15:00

19.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další remíza Sezimáku


Branky


0

Na hřišti za řekou se tentokrát domácí Sokol střetl s hosty z Milevska. V prvním poločase měli o něco více navrch domácí, ale oba celky si nakonec body rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herní převaha domácích gól nepřinesla...

S větší aktivitou a herním nasazením směrem dopředu vstoupili do zápasu domácí fotbalisté, kteří drželi od úvodních minut míč více na svých kopačkách a svého soupeře zatlačili do obrany. Milevsko se spoléhalo na zabezpečenou obranu a všechny šance svého soupeře vytrvale mařilo. V první pětačtyřicetiminutovce tedy byli gólu blíže rozhodně domácí, ale žádnou ze svých slibných akcí v úvodní branku zápasu přetavit nedokázali a hosté zvládli ubránit nerozhodný bezbrankový stav až do poločasové přestávky. Ona celky tedy mohly přemýšlet, jak na svého soupeře vyzrají v poločase druhém.

Sezimák šel do vedení, Milevsko dotahovalo...

Do druhého dějství vstoupilo Milevsko se změnou v herním rozestavení, když přešlo na hru na dva útočníky, což podpořilo jejich útočnou fázi. Ale do vedení se přeci jen jako první dostali domácí, když v 50. minutě dokázal překonat hostujícího gólmana Horka sezimoústecký Bartáček a otevřel tak skóre zápasu, 1:0 pro domácí. Tento gól jakoby konečně hráče Milevska nakopl, ti si začali vytvářet více šancí a celkově byli i nebezpečnější směrem dopředu, než jak tomu bylo v prvním poločase. Odměnou jim byla vyrovnávací branka z 63. minuty, o kterou se postaral Šmitmajer, 1:1. Poté měli zase o něco více navrch domácí, ale žádnou ze svých dalších šancí už využít nedokázali. Stejně tak ani hostům se nepodařilo zvrátit stav utkání ve svůj prospěch a zápas tedy po devadesáti minutách skončil remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu



FC ZVVZ Milevsko B
Tomáš Smrčina (trenér): Pro nás dobrý bod ze hřiště soupeře. Hráli jsme s dobrým týmem. V první půli jsme trošku víc bránili a soupeř byl lepší. Druhý poločas jsme začali hrát na dva útočníky a paradoxně poté, co jsme dostali gól, který jsme si dali takřka sami, jsme se začali dostávat více dopředu a vytvářet si šance a poté jsme asi zaslouženě vyrovnali na 1:1. Soupeř měl o něco více gólových šancí, takže pro nás asi šťastný bod, protože po bodech více sahali domácí.



Sestavy


Sokol Sezimovo Ústí
R. Bárta [-] - P. Sazma [-] , P. Vilímek [-] , V. Brůžek [-] , P. Vinš [-] - J. Bartáček [-] (64. D. Hladík [-] ) , M. Pěknice [-] , A. Kutner [-] - D. Šmíd [-] - J. Kadlec [-] (46. L. Irsa [-] ) , Z. Funda [-] (80. L. Šebek [-] )

FC ZVVZ Milevsko B
M. Horek [-] - J. Kosobud [-] , J. Málek [-] , M. Masopust [-] , V. Mácha [-] (75. L. Tvrzský [-] ) - J. Pinc [-] , P. Komárek [-] , J. Csanda [-] (46. J. Šmitmajer [-] ) , M. Zítek [-] , M. Skalický [-] - J. Šimák [-]

ŽK: 30. D. Šmíd , 83. A. Kutner - 36. M. Zítek , 70. M. Masopust , 88. P. Komárek .
Hráči zápasu: J. Bartáček - J. Šmitmajer , M. Horek .
Místo: Sokol S. Ústí. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Novotný Jiří - RINTH Jan, PLAČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.