2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 14:00

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín rozhodl ve druhém poločase


Branky


0

Souboj prvního s posledním byl na programu 17. kola na hřišti vedoucího celku tabulky Protivína, který přivítal rezervu Oseka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí trápila koncovka...

Už od prvních minut se utkání vyvíjelo podle předzápasových předpokladů. Aktivnějším týmem byli jednoznačně domácí, kteří se snažili hledat skulinky v obraně hostujícího týmu. Hra Oseka vycházela především ze zabezpečené obrany a o nějakých útočných akcích nemohla být moc řeč, výjimkou byli některé standardní situace, se kterými si však domácí dokázali bezpečně poradit. Protivín v prvním poločase trápila především mizerná koncovka, díky které zůstaly všechny šance domácích nevyužity, a v prvním poločase se diváci nakonec gólu nedočkali.

Protivínu pomohlo vyloučení...

I ve druhém poločase byly otěže zápasu pevně v rukách domácích fotbalistů, kteří navíc svůj tlak na soupeře stále více stupňovali. Někteří hráči Oseka měli v nohách dokonce dopolední zápas za A tým a celkem logicky jim začínaly pomalu, ale jistě docházet síly. Dá se říci, že rozhodující moment utkání přišel v 68. minutě, kdy viděl červenou kartu osecký Michálek a domácí tak dostali výhodu v podobě početní převahy. Zanedlouho po vyloučení bylo rozhodnuto. V 72. minutě otevřel svým gólem skóre utkání protivínský Ondřej Prášil a o dvě minuty později ho uzavřel druhou brankou Jan Vojta. Ve zbývajících minutách zápasu si již domácí své vedení zkušeně pohlídali a po remíze v minulém kole si připsali další tříbodový zisk.



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Marek Hanus (brankář): V posledních týdnech už dá se říct tradiční zápas, kdy soupeř zaleze a my snažíme najít skulinky v jeho obraně. Tentokrát jich bylo opravdu dost, ale zakončení nebylo dobré. Proto jsme dlouho čekali na první branku. Hosté nám pomohli svou nedisciplinovaností, když šli zbytečně do deseti. Chvíli na to jsme Prášilem otevřeli skóre a spadla z nás nervozita, přidali jsme další gól a zápas v klidu dohráli. Hosty od většího přídělu zachránil výborně chytající brankář. Příští týden v Blatné to asi bude ale ještě náročnější šichta.

TJ Osek B
Radim Kuneš (hráč): Tým z Protivína byl před zápasem favorit a na hřišti to podle toho také vypadalo. My jsme hráli ze zajištěné obrany a do šancí jsme se dostávali pouze sporadicky či ze standardních situací. Hráči Protivína měli více ze hry, ale své šance nevyužili, proto skončil poločas bezbrankovou remízou. V druhém poločase nám rychle ubývaly síly, i z důvodu, že někteří hráči již absolvovali dopolední zápas za ,,A,, tým a Protivín zvyšoval svoji aktivitu. My už jsme se uchylovali pouze k bránění a podařilo se nám eliminovat útočné akce domácích. Rozhodující moment přišel v 68. minutě, kdy byl velice přísně vyloučen náš hráč. V 10 lidech už jsme těžko odolávali tlaku domácích, který vyústil v góly Prášila a Vojty ze 72. a 74. minuty. Domácí si již výsledek pohlídali a zaslouženě vyhráli, i když si myslím, že proti 11 by to měli těžké….



Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - V. Rothbauer [-] (57. M. Zach [-] ) , J. Mikulenka [-] , L. Hála [-] , L. Ruczkowski [-] - R. Vojta [-] , O. Prášil [-] , Z. Vorel [-] - J. Moravec [-] (65. M. Fiala [-] ) , J. Vojta [-] (81. L. Veselý [-] ) , J. Vorel [-]

TJ Osek B
L. Lízal [-] - J. Hájek [-] , K. Maroušek [-] (17. J. Hájek [-] ) , V. Ježek [-] , D. Roubín [-] , F. Frček [-] , J. Michálek [-] , M. Brabec [-] , J. Diviš [-] , T. Hromek [-] , R. Kuneš [-]

ŽK: 75. M. Fiala - 26. J. Michálek , 69. J. Hájek , 72. D. Roubín , 73. J. Hájek , 78. F. Frček . ČK: 68. J. Michálek .
Hráči zápasu: L. Hála , J. Vojta - L. Lízal .
Místo: Protivín. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Čmucha Karel - POLÁK Jiří, VOTAVA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.