Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

24.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želeč potvrdila zlepšenou formu a se Sedlicí vyhrála


Branky


0

Sokol Želeč se dostala na hranici 35 bodů, což by mělo bez debat stačit na záchranu v nejvyšší krajské soutěži. Sedlice je naopak ve velkých problémech. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení Želče

Želeč dokázala bodovat páté utkání v řadě a díky další výhře se posunula do pásma klidného středu tabulky, a pokud i ve zbylých kolech bude takto pokračovat, může se v tabulce posunout ještě výš. Sedlice schytala další prohru.

Zápas začal ve velkém stylu, když akce střídala akci a diváci viděli i branky. Už v deváté minutě rozveselil domácí publikum Janošík, který se trefil ve druhém utkání v řadě. O chvíli později už bylo vyrovnáno. Střelcem se stal Martin Šrámek, který vsítil branku z velmi těžkého úhlu.

Vedení si Želeč vzal o pár minut později, když výhodu pokutového kopu proměnil Podroužek.

To bylo bohužel asi vše, co po fotbalové stránce tento poločas nabídl. Ani jeden tým nešetřil nohy soupeře a bylo vidět více osobních soubojů, než fotbalové krásy.

  

 

Závěr utkání patřil domácím

Do druhého poločasu vstoupili lépe hostující hráči, kteří chtěli bodovat a v úvodních minutách druhého dějství to bylo vidět.

V 55. minutě se dočkaly Sedlice vyrovnání. Rychlý Dumský zatáhl míč a předložil jej Škulinovi, jenž ho dorazil do brány.

Tento okamžik domácí hráče probral a ve zbytku duelu byli důslednějším týmem. V 77. minutě dostal Podroužek podruhé v utkání možnost kopat penaltu a ani tentokrát se nemýlil a rozvlnil síť.

Rychlou pojistku dal o tři minuty později Michal Brůžek.

Želeč je na hranici 35 bodů a pomalu se posouvá do horní poloviny tabulky. Hosté nadále nebodují a situace je pro ně už hodně kritická.

 

Sedlice se příští kolo utká doma s vedoucím Jankovem. Želeč zajíždí na půdu Dačic – půjde tedy o souboj dvou týmů, které pět zápasů nepoznaly hořkost porážky.



Sestavy


TJ Sokol Želeč
P. Hovorka [-] - V. Podroužek [-] (90. M. Kavan [-] ) , J. Holub [-] , P. Janošík [-] , M. Petr [-] , O. Stránský [-] - M. Sokolt [-] , T. Kukučka [-] (60. D. Pavličko [-] ) , M. Brůžek [-] (81. M. Šindelář [-] ) , L. Kordina [-] - R. Novotný [-]

TJ Sokol Sedlice
M. Budoš [-] - M. Valta [-] , M. Šrámek [-] , J. Obleser [-] , M. Čapek [-] , J. Čabrádek [-] (81. D. Ludvík [-] ) - V. Šrámek [-] , D. Dumský [-] , J. Němec [-] - Z. Mikeš [-] , M. Škulina [-] (81. P. Koutenský [-] )

ŽK: 36. M. Sokolt - 76. J. Obleser , 87. J. Čabrádek , 93. D. Ludvík .
Místo: Želeč. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Krčín Jan - VICAN Miroslav, REISNER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.