2:2
(2:0)
69. M. Brůžek
73. O. Majer (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou různých poločasů skončil zaslouženě remízou


Branky


28. T. Tauber , 44. T. Tauber - 69. M. Brůžek , 73. O. Majer (p.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tauber potvrdil dvěma góly svou mimořádnou formu

Jediný nedělní zápas, který uzavíral 21. kolo nejvyšší krajské soutěže, nabídl velmi zajímavý duel mezi Hlubokou nad Vltavou a velmi těžko čitelným soupeřem z Želče.

Hluboká v posledním domácím utkání proti Dačicím odehrála mizerně první poločas a ve druhém přišlo zlepšení, tentokrát to bylo naopak, když svěřenci trenéra Martina Wohlgemutha vedli o dvě branky a nakonec se v závěru obávali i o remízu.

První poločas byl herně vyrovnaný, ale góly nesl jen na jedné straně. Ve 28. minutě se prosadil Tomáš Tauber, který měl lehkou práci ve vápně, když si počkal na přihrávku od Štabrňáka. Na konci poločasu se jednadvacetiletý útočník prosadil podruhé přesnou střelou. Zajímavé je, že za poslední čtyři zápasy vstřelila Hluboká pět branek a všechny vstřelil právě Tomáš Tauber! Excelentní forma tohoto mladíka táhne tým z Českobudějovicka.

 

Skvělý druhý poločas Želče znamenal konečnou remízu

Do 68. minuty to vypadalo, že domácí vedení udrží, pak se ale začaly dít zajímavé věci. Nejprve snížil Michal Brůžek a o tři minuty později z penalty prostřelil Brašničku Majer a bylo vyrovnáno. V 81. minutě si navíc Stráský, jeden z nejlepších hráčů Wohlgemuthova výběru, vykoledoval druhou žlutou kartu a domácí dohrávali v deseti. Rázem byla situace nakloněna hostujícímu týmu, který hrál přesilovku a navíc byl povzbuzen dvěma góly ve druhém poločase.

V zápase už žádný gól nepadl a oba týmy se tak rozešli shodně. „Ke konci jsme sahali po vítězství, ale utkání skončilo zaslouženou remízou,“ komentoval po vzájemném duelu kapitán hostů Martin Petr.

 

Hluboká se v dalším kole střetne s Jankovem a Želeč doma bude držet místo před Planou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš:

TJ Sokol Želeč
Martin Petr: Utkání na Hluboké bych zhodnotil jako duel dvou rozdílných poločasů. V tom prvním byli domácí šťastnější v zakončení. Druhá půle byla ale pravý opak, nejprve Brůžek snížil a po chvíli Majer z penalty vyrovnal. Když přišla v 81.minutě červená pro jednoho z hráčů domácích, tak jsme ještě sahali po výhře. Zápas skončil zaslouženou remízou a my jsme odjížděli s bodem spokojeni.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - T. Antoš [-] , J. Čermín [-] (46. M. Lovička [-] ) , S. Legdan [-] - Z. Stráský [-] , O. Němec [-] , K. Štabrňák [-] (71. P. Hájek [-] ) , R. Horejš [-] , D. Říha [-] - T. Křiváček [-] , T. Tauber [-]

TJ Sokol Želeč
P. Hovorka [-] - O. Stránský [-] , M. Petr [-] , P. Janošík [-] , V. Podroužek [-] (80. M. Šindelář [-] ) - M. Brůžek [-] (90. M. Kavan [-] ) , T. Kukučka [-] , L. Kordina [-] , O. Majer [-] , M. Sokolt [-] (60. M. Barteska [-] ) - R. Novotný [-]

ŽK: 34. S. Legdan , 45. Z. Stráský - 17. P. Janošík , 36. M. Sokolt , 75. M. Barteska , 81. T. Kukučka , 81. R. Novotný . ČK: 81. Z. Stráský .
Místo: Hluboká. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Macko Pavel - TUPÝ Petr, KORANDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.