Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběslav o své výhře rozhodla v první půli


Branky


0

Dražice se na začátku jarní části sezóny nemohou probrat ze zimního spánku a za tři kola získaly pouze jeden bod za remízu hned v úvodu jara. Soběslav naopak dokázal poprvé zvítězit a o třech bodech rozhodla již v prvním poločase, kdy soupeři nasázela čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

„Musíme už doma zabrat a získat tolik důležité tři body, které potřebujeme, aby nám čelo tabulky tolik neuteklo,“ odpověděl na naši otázku Karel Polišenský. Právě tento hráč byl tím, kdo v 16. minutě otevřel skóre a dal klid na kopačky svých spoluhráčů. O osm minut později se dokázal prosadit rychlonohá Dvořák a Soběslav nadále kontrolovala tempo hry a byla na hřišti viditelně lepším celkem. Ve čtyřicáté minutě se prosadil opět Karel Polišenský a vypadalo to, že do kabin se půjde za třígólového náskoku domácího Spartaku. To ovšem dokázal ještě změnit velmi agilní Bosnyak, jenž se v poslední minutě první půle prosadil z pokutového kopu.

Trenér Miloš Veselý měl o přestávce co vytýkat svým svěřencům, kteří první poločas na hřišti takřka nebyli. Druhá půle byla proto ze strany dřívějšího suveréna mnohem lepší a pramenilo z toho i snížení Mariana Horky. Na víc se už ale hosté nezmohli a ze Soběslavi si tak vezou vysokou porážku 4:1.

Trenér Radek Hajič tak poprvé rozhazoval jarní úsměvy, jelikož jeho svěřenci dokázali potěšit domácí fanoušky a mírně tak odčinili zaváhání proti Želči, se kterou předvedli jeden z nejhorších výkonů v sezóně.

 

Soběslav zajíždí v dalším kole na hřiště posledních Prachatic. Dražice doma přivítají předposlední Veselí a půjde jim už opravdu o hodně, jelikož se zdá, že střed tabulky jim začíná prchat mílovými kroky. 



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Jan Boháč: Zápas jsme rozhodli v první půli, podařilo se nám vytěžit skoro maximum ze šancí který jsme si vytvořili. Ve druhým poločase jsme trochu polevili ale i tak jsme si důležitou domácí výhru pohlídali. Před domácím publikem jsme zabrat potřebovali.




Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - J. Boháč [-] (86. J. Polišenský [-] ) , M. Hromada [-] , D. Maršík [-] , K. Chotovinský [-] - T. Mazouch [-] , V. Žalda [-] (71. P. Janoušek [-] ) , J. Peltán [-] , J. Bosnyak [-] - M. Dvořák [-] (81. J. Šmídmajer [-] ) , K. Polišenský [-] (89. D. Doležal [-] )

TJ Dražice
J. Cimburek [-] - T. Hořejší [-] , R. Fořt [-] - L. Stuchlík [-] , T. Bareš [-] - I. Kloc [-] , R. Valášek [-] , K. Novotný [-] (84. D. Smutný [-] ) , M. Horka [-] , T. Vakoč [-] , M. Hojdar [-] (37. P. Novotný [-] )

ŽK: 56. V. Žalda , 62. J. Peltán , 81. M. Kuník , 86. J. Šmídmajer - J. Cimburek , 43. M. Horka , 45. I. Kloc .
Místo: Soběslav. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Sebera Filip - KOTALÍK Petr, VYCHODIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.