4:1
(2:0)
74. O. Adam
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

16.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr se s podzimem rozloučil jasnou výhrou


Branky


0

Katovice si s Dražicemi poradily i podruhé v sezóně. Dražice jsou pro nováčka oblíbeným soupeřem, jelikož dokázali svého soka ve dvojutkání porazit jak doma, tak i venku při celkovém skóre 8:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všude jinde se fanouškovské základny pomalu ale jistě ukládaly k zimnímu spánku, ale na katovickém hřišti bylo opět veselo a řev místních fans doprovázel družinu trenéra Malého. Průměrné návštěvy předehrávky šestnáctého kola naprosto vybočil zápas mezi Katovicemi a Dražicemi. Do ochozů zavítala opět krásná návštěva, která čítala přibližně 250 lidí.

Od úvodu utkání bylo jasné, že domácí nebudou mít lehkou práci. Terén je v půlce listopadu už mírně ohraný a klimatické podmínky také nenapovídali žadný hic.

Domácím se ale podařila druhá část prvního poločasu. Nejprve se šikovně ve vápně uvolnil Pavel Rejšek a poslal svůj tým do vedení. Dvě minuty před poločasem zamířil přesně útočník Katovic Petr Hovorka. Do kabin šel favorizovaný tým s pohodlným vedením 2:0, ale nepřicházelo vůbec v úvahu, že by Katovice polevily.

Ihned po změně stran se podruhé v utkání prosadil Petr Hovorka a světe div se, stal se jediným dvougólovým střelcem 16. Kola. Domácí tým kontroloval za povzbuzování fanoušků hru, ale v 73. minutě dokázal snížit Ondřej Adam. Katovice ale překvapení nedopustily a v závěru zápasu se prosadil ještě střídající Chvosta, pro něhož to byl první gól v letošní sezóně.

Černou kaňkou na výkonu Dražic, jenž se s Katovicemi snažili hrát, bylo vyloučení kapitána Valáška, který dostal přímou červenou kartu.

Katovice tak jako nováček ovládly první část soutěže a po právu se po podzimu budou vyhřívat na nejvyšší příčce. Dražice jsou třetí od konce a již teď je jasné, že je čeká krušné jaro.

"Uzavřeli jsme veleúspěšný rok 2015, já děkuji všem spoluhráčům, vedení, fanouškům a i portálu fotbalunas.cz za to, že monitoruje nižší soutěže a my máme o čem diskutovat a co sledovat. Díky," vyjádřil se k velmi vydařenému kalendářnímu roku obránce Tomáš Hajdušek.



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Tomáš Hajdušek: Jsem strašně rád, že jsme dokázali zápas zvládnout. Přece jen být půlmistry, a pak přezimovat na druhém místě - to by bylo mrzuté. První půlhodinu se hrálo více na naší polovině. Ne že by nás hosté nějak přehrávali, ale foukal opravdu silný vítr a proti tomu se hrálo fakt špatně. Paradoxně jsme ale přečkali tři nebezpečné hlavičky hostů a naopak dokázali dvakrát skórovat. První branku dal Rejšek, když se dobře zorientoval na malém vápně. Druhou přidal doklepnutím po standardce Hovorka. Ten hned na startu druhé půle přidal hlavou třetí gól a bylo po zápase. Konečně jsme si pomohli standardkami, ze kterých nám to poslední zápasy vůbec nepadalo. Druhý poločas se díky větru hrál na polovině hostů. Gól jsme dostali po ojedinělém brejku, také k němu přispěl vítr. V 90. minutě krásně přeloboval Lálu Marek Chvosta a mohli jsme se jít radovat s fanoušky na dokopnou.




Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - L. Blatský [-] , L. Horejš [-] (83. F. Funda [-] ) , L. Černý [-] , T. Hajdušek [-] - M. Repa [-] , P. Rejšek [-] , R. Náhlík [-] (73. M. Chvosta [-] ) , K. Cibulka [-] - P. Hovorka [-] (60. D. Zoubek [-] ) , J. Krýsl [-]

TJ Dražice
J. Boček [-] (46. J. Lála [-] ) - T. Hořejší [-] , M. Hojdar [-] , R. Fořt [-] , O. Kos [-] - J. Stuchlík [-] , J. Hadáček [-] (83. J. Hadáček [-] ) , T. Vakoč [-] , P. Novotný [-] - R. Valášek [-] , O. Adam [-]

ŽK: 59. L. Blatský . ČK: 79. R. Valášek .
Místo: Katovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.