P. Daněk 86. (vl.)
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

16.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dačice se na výhru hodně nadřely, rozhodl vlastní gól


Branky


86. P. Daněk (vl.)
0

Domácí vstupovali do zápas s vidinou výhry. Dlouhé týdny se Centropen trápí, ale proti Veselí chtěl uspět a za třemi body si šel od prvních minut. Paradoxně ani velké šance nezanmenaly góly. Rozhodnout tak musel smolař Daněk, který byl na hřišti pár minut a byl poslední, kdo se dotkl míče před cestou do sítě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Centropen vstupoval do utkání v roli mírného favorita, i přesto, že v posledních týdnech zažívá tým od Dyje velký útlum a i sami hráči ve svých vyjádřeních přiznávají, že Dačice prochází mírnou krizí, se kterou si ale tým chce poradit.

Do utkání proti Veselí se tak svěřenci Miroslava Ferdana st. pokusili vstoupit aktivněji oproti posledním zápasům a byli lepším týmem. Gólu se však ne a ne dočkat. Do největší šance první půle se dostal Jindra, když si ve vápně poradil s bránícím hráčem a levačkou zakončil doprostřed brány, kam se skvěle přemístil brankář Hejl. „Takové šance musím dávat, ještě jsem se koukl, kde brankář stojí a snažil se to dat na vzdálenější tyč, ale nepochopitelně mě nohy neposlechly a nechal jsem vyniknouit brankáře,“ litoval své velké šance Jindra.

Do kabin se odcházelo za stavu 0:0, ale herně se více dařilo Dačicím, které pustily soupeře do jediné šance, kterou skvělým zákrokem kryl brankář Zejda.

Dačičtí vstoupili lépe i do druhého dějství, ale bylo vidět, že na hráčích leží deka. „V kabině jsme se hecli, chtěli jsme zápas rozhodnout a udělat si tak hezkou dokopnou. Ale když se nedaří, tak to jde hrozně špatně. Situace jsme řešili hrozně zbrkle,“ říkal mírně frustrovaný Toman.

V 70. minutě krásně odcentroval Janák na nabíhajícího Vacušku, jenž trknul do míče. Pozorný Hejl však jeho pokus kryl a připsal si tak nádherný zákrok, kterému fotbalisti rádi říkají „na plakát“.  Když už to vypadalo, že se soupeři rozejdou bez výhry, tak se udála jediná gólová situace. Rohový kop Dačic – závar v malém vápně a vlastní gól Daňka. Radost domácích byla na místě, taktéž i smutek hostů.

Dačice si tak vydřenou výhrou pomohly, jelikož jarní boje o udržení budou v rozmezí několika týmů a každý bod se bude počítat. Veselí prožilo velmi špatný podzim, a pokud se chce udržet, musí získat hodně zvučných posil. Možná ani to už stačit nebude.



Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Tadeáš Jindra: Aspoň, že jsme vyhráli. Podzim byl náročný a jsem rád, že jsme si nenechali ostatní soupeře utéct víc. Teď se u nás dá přes zimu tým dohromady a věřím, že na jaře budeme konkurence schopnějším týmem. Teď nás čeká náročná zimní příprava, která vzhledem k situaci je potřebná.




Sestavy


FK Dačice
V. Zejda [-] - M. Ferdan [-] , O. Beníček [-] (61. D. Mašát [-] ) , J. Nosek [-] , P. Celý [-] - D. Točík [-] (90. J. Černý [-] ) , D. Vacuška [-] , M. Janák [-] , M. Krtek [-] - T. Jindra [-] , M. Toman [-] (89. P. Mašát [-] )

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - P. Fukal [-] (46. R. Kokeš [-] ) , P. Koktavý [-] , V. Kotyza [-] (79. P. Daněk [-] ) , M. Vančata [-] - D. Klestil [-] (46. T. Hruška [-] ) , D. Karták [-] , R. Fischer [-] , P. Nuhlíček [-] - T. Maruška [-] , M. Ježek [-]

ŽK: 31. O. Beníček , 45. D. Vacuška , 60. V. Zejda - 69. T. Maruška , 84. R. Fischer .
Místo: Dačice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.