Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

4.0

Zázemí

4.0

Derby vyhrál Opatov jedinou brankou


Branky


0

Jeden gól stačil na to, aby se v derby radoval domácí tým z Opatova. Předín zůstal na posledním místě s pětibodovou ztrátou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatov dostal do vedení Daniel Zdeněk

Opatov přivítal na svém hřišti poslední Předín, který stále čeká marně na první jarní body. Opatov měl naopak dobrý vstup a pohybuje se v naprosto v klidném středu tabulky. Také podzimní zápas skončil jasnou výhrou Opatova  7:3. Domácí borci také spoléhali na střelecké procitnutí Ladislava Kabelky, který dal v prvních dvou jarních zápasech šest gólů, ale na poslední dva zápasy mu zvlhnul střelný prach. Předín vlétl na svého soupeře důraznou hrou a svojí rychlostí. Domácí jsou, ale doma velice nebezpeční o což se přesvědčili hosté již ve 13. minutě, když dostal domácí po brejkové situaci do vedení Daniel Zdeněk 1:0. Stejný hráč ještě v první půli z podobné akce selhal. Potom ještě dostal Ladislav Kabelka pěkný centr od Kravky, ale míč poslal mimo hostující branku. I po zbytek prvního poločasu byli domácí hráči v zakončení nebezpečnější, takže více práce v brance měl předínský Aleš Nikl. A tak šli hosté do kabin s ještě přijatelnou jednogólovou ztrátou.

Druhý poločas branku nepřinesl

Ve druhém poločase se hosté snažili o vyrovnání hlavně nakopávanými míči do domácí obrany, ale tam úřadovali opatovští obránci, kteří vše odehrávali do bezpečí a nedovolili hostům vážněji ohrozit domácí branku, kterou hájil Radek Kšír. A tak poslední vážnější šanci vidělo 150 diváků až v 80. minutě, kdy po nahrávce Kravky Kabelka orazítkoval břevno jinak dobře chytajícího Nikla.



Ohlasy k zápasu


FK Opatov
Hanzal Lukáš, trenér: Předín má velice běhavý mladý tým a také do nás ze začátku utkání vlítli. Určitě si nezaslouží být na posledním místě.

Předín
Vybíral Kamil, vedoucí: Snažili jsme se soupeře aktivně napadat, ale neměli jsme to štěstí dát gól. Moc nám nepomohlo ani to, kdy se ve druhé polovině zápasu zranil náš hráč. Soupeř byl lepší o gól.



Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - J. Horáček [-] , R. Kabelka [-] , J. Neckář [-] - D. Čučelin [-] , M. Malík [-] , R. Novotný [-] , Z. Daniel [-] (73. J. Kaser [-] ) , A. Konečný [-] - M. Kravka [-] (90. M. Váca [-] ) , L. Kabelka [-] (89. A. Švaříček [-] ) -

Předín
A. Nykl [-] - T. Vrbka [-] , P. Šindelář [-] , J. Šindelář [-] , V. Kos [-] , Z. Kreuz [-] , M. Šindelář [-] (56. P. Šindelář [-] ) , D. Píša [-] (66. O. Vrbka [-] ) , P. Polehla [-] , P. Frenc [-] , D. Bouda [-]

ŽK: 3. A. Konečný , 87. R. Kabelka - 25. M. Šindelář , 27. Z. Kreuz .
Místo: Opatov. Počet diváků: 150. Rozhodčí: NAVRKAL Ivo - JÁN Jiří, HOLÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.