3:3
(2:0)
52. V. Carda (vl.)
54. J. Čech
70. J. Čech
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Radotice vyválčily v Přibyslavici B bod


Branky


31. T. Čermák , 43. L. Lopatář , 59. D. Svoboda - 52. V. Carda (vl.) , 54. J. Čech , 70. J. Čech
0

Vedoucí tým z Radotic musel v Přibyslavici dohánět dvougólovou ztrátu, a tak i jeden bod může mět v konečném výčtu cennu zlata.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečekané dvougólové vedení domácích

Přibslavice B přivítaly na svém hřišti Radotice, které se v minulém kole výhrou nad Lipníkem vrátily do čela tabulky. Přibyslavice zase naopak dokázaly přivést všechny tři body z Kojetic. V podzimním zápase jasně dominovaly Radotice, které vyhrály 5:1. I přes velký rozdíl v umístění obou mužstev v tabulce soutěže viděli diváci v Přibyslavicích velice vyrovnané utkání. Z prvního poločasu museli mít větší radost domácí diváci, když se ve 31. minutě prosadil Tomáš Čermák po dlouhém nákopu a dobré kombinaci 1:0. Ve 35. minutě střílel hostující Jan Čech z hranice velkého vápna, ale trefil pouze domácího stopera. Ve 44. minutě přidal druhou branku domácí kanonýr Luboš Lopatář 2:0. Na obou brankách se podílel krásným dlouhým nákopem stoper domácích Jan Skrobikowski. Do kabiny se šlo za velice příznivého výsledku pro domácí borce.

Jan Čech pomohl dvěma góly získat pro Radotice bod

V druhém poločase se hostům podařilo po dvou zpočátku nevýrazných akcích dostat míč za záda jinak skvěle chytajícího Lubomíra Vejmělka a rázem se začínalo opět od nuly. Nejprve v 52. minutě zahrával přímý kop Tobolka, který do sítě nedopravil hostující hráč, ale domácí Vojtěch Carda 2:1. V 54.minutě pak vyrovnal radotínský kanonýr Jan Čech 2:2. Celá akce začala u Nováka, ten si vyměnil balóln s Kinclem a křižnou nahrávkou našel právě Čecha, který na dvakrát dopravil míč do brány. Netrvalo dlouho a v 59. minutě se opět se Luboš Lopatář, který předložil gólovou přihrávku, kterou David Svoboda nepohrdl 3:2. O jedenáct minut později hosté znovu vyrovnali prostřednictvím precizně zahraného trestného kopu, kdy se podruhé prosadil kanonýr hostů Jan Čech 3:3. Do konce utkání už se žádný z týmů neprosadil a vyrovnané utkání tak skončilo nerozhodným výsledkem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér: Do utkání jsme vstoupili velice aktivně a v prvním poločase se gólově prosadili. Bohužel jsme na začátku druhého poločasu dvakrát chybovali, dali si vlastní branku a následně soupeř přidal ještě jeden slepený gól, čímž se soupeř dostal zpět do hry. Před utkáním bych remízu bral jako dobrý výsledek. Nyní mě trošku mrzí, že jsme neudrželi dvoubrankové vedení delší dobu.

TJ Družstevník Radotice
Kincl Daniel, trenér: Hrál se pěkný zápas a bylo vidět, že ani jedno mužstvo nechtělo prohrát. Zápas se mi líbil, domácí tým měl šikovné útočníky.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice B
L. Vejmělek [-] - J. Pojer [-] , J. Rambousek [-] , J. Skrobikowski [-] , V. Carda [-] - D. Svoboda [-] , R. Kučera [-] , J. Karafiát [-] , M. Molák [-] - T. Čermák [-] (71. J. Packa [-] ) , L. Lopatář [-] -

TJ Družstevník Radotice
T. Tesař [-] - F. Tobolka [-] , P. Tobolka [-] , M. Tobolka [-] , V. Vyhnálek [-] - M. Novák [-] , M. Habich [-] , V. Liška [-] , J. Čech [-] - D. Kincl [-] (89. J. Nevěčný [-] ) , S. Michal [-] (69. M. Plank [-] )

Místo: Přibyslavice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - VEJMĚLEK František (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.