2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatý bod získal Sokol Hrotovice proti ambiciózní SFK Vrachovina B


Branky


0

Hrotovičtí ač na domácím hřišti nebyli v tomto utkání favoritem. Rozdíl mezi kvalitami kádrů byl nejvíce markantní v tabulce, kde je dělilo propastních 24 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě větší šance, dvě branky na obou stranách

První poločas se hrál celý v takovém vlažném tempu. Do zápasu lépe vstoupili domácí, když v 11.minutě nedůrazně odkopával míč z pokutového území Jakub Skryja a toho využil Patrik Furiš a vsítit první branku utkání 1:0. Hosté odpovědli rychlou brankou v 14. minutě, Zdeněk Josífek se trefil z úhlu do branky 1:1. Další šance poločas již nepřinesl.

Festival neproměněných šancí hostů

 V druhém poločase se úroveň hry obou soupeřů zvedla. Hrálo se celkově ve větším tempu. V 58.minutě Pavel Sodomka střílí z 20 metrů a jeho krásná střela zapadne do branky 1:2. Domácí odpovídají hned po 5ti minutách, když se prosazuje Luboš Škoda po chumlu před hostující brankou 2:2. Následuje velký tlak hostů své velké příležitosti zahodí postupně Josífek, který měl před sebou prázdnou branku. Kyselý, ten neproměnil zamostatný nájezd na brankáře. A nakonec i Sodomka, ten neproměnil pokutový kop, když z něj trefil jenom domácího brakáře Martina Virgla. A proto odcházeli fotbalisté do šaten se smírem 2:2.



Ohlasy k zápasu



SFK Nové Město na Moravě B
Karel Havlík, trenér: V zápase jsme byli lepší. Svými hloupými chybami jsme nechali domácí dvakrát skórovat a z našich šancí jsme měli vytěžit daleko více než jen 2 branky. Pro náš tým je to ztráta 2 bodů.



Sestavy


Sokol Hrotovice
M. Virgl [-] - T. Holoubek [-] , M. Holoubek [-] , P. Růžička [-] , J. Novák [-] (80. P. Padělek [-] ) - T. Hadraba [-] (71. F. Pekárek [-] ) , L. Škoda [-] , P. Furiš [-] , Z. Bláha [-] - M. Salák [-] , R. Fiala [-]

SFK Nové Město na Moravě B
P. Šmída [-] - D. Bača [-] , M. Drdla [-] , O. Poul [-] , J. Skryja [-] (59. M. Kyselý [-] ) - L. Polnický [-] , P. Blažíček [-] , Z. Josífek [-] (69. T. Krejčí [-] ) , P. Sodomka [-] , M. Vašíček [-] - P. Sodomka [-] -

ŽK: 82. T. Holoubek - 69. P. Sodomka .
Hráči zápasu: M. Virgl , L. Škoda - P. Sodomka .
Místo: Hrotovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: PŮLPÁN Ondřej - ŠKORPÍK Martin, ŠRÁMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.