Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

8 branek a 2 červené karty přineslo utkání ve kterém zvítězil domácí Slavoj Třešť 7:1 nad Čáslavicemi


Branky


1. M. Mareš , 41. M. Mareš , 52. M. Lacina , 67. M. Tausch , 70. P. Herkner , 80. L. Lupač , 83. M. Mareš - 49. L. Barák
0

Utkání Čáslavic provází většinou spoustu branek, Čáslavičtí mají kvalitní útočnou fázi, ale také většinou zapomínají bránit. V tomto duchu se vedlo i utkání v Třešti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Slavoj Třešť dvě branky, hostující Čáslavice- Sádek 1 červená karta

Domácí začínají zhurta hned v 1.minutě David Pešta nakopne míč k Petru Císaři, ten předloží míč Martinu Marešovi a ten ač tísněn dvěma hráči stříli první branku 1:0. Poté se hra přelévá od branky k brance, ale svoje šance oba celky nedokáží proměnit. V 34.minutě musí jít do sprchy hostující Marcel Šimek, který neunese větší důraz soupeře lokem oplácí, to zpozoruje asistent sudího a na jeho pokyn ho hlavní sudí Jan Dvořák vylučuje. 41. minuta Martin Mareš ze standardní situace uklízí i s tečí brankáře míč do sítě 2:0.

Po druhé obdržené červené kartě Čáslavice zápas odevzdali

Hosté se nevzdávají a hned z kraje poločasu v 49.minutě snižují zásluhou Leoše Baráka na 2:1. 52. minuta samostaná akce Michala Laciny, ten si špatně zpracuje míč, ustojí atak soupeřova beka a křižnou střelou pod brankářem zvyšuje na 3:1. V 60. minutě se hostům hra definitivně sesypala, po zbytečně hrubém zákroku ze zadu je vyloučen Vojtěch Lampíř. 67. minuta zcela nehlídán postupuje po pravé staraně Michal Tausch a uklízí míč do sítě 4:1. 70. minuta  Petr Herkner , si prohodí mezi dvěma protíhráči míč a svojí rychlostí se dostane před brankáře, nezaváhá a míč uklízí k tyči 5:1. Hosté jsou již rezignovaní a konec zápasu vypouští. 80.minuta po rohovém kopu střílí hlavou branku Lukáš Lupač 6:1. 83. minuta Martin Mareš po samostatném úniku střílí k tyči branku na konečných 7:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Třešť
Jiří Gregor, trenér: Z počátku vyrovnané utkání. Výsledek ovlivnili 2 červené karty hostů. Musím svůj tým pochválit za celkový přístup k zápasu.




Sestavy


TJ Slavoj Třešť
D. Pešta [-] - L. Lupač [-] , T. Veselý [-] (72. J. Novotný [-] ) , J. Kříž [-] , D. Ivan [-] - F. Nechvátal [-] , M. Krejčí [-] , J. Gutwald [-] , M. Mareš [-] , M. Lacina [-] (67. M. Tausch [-] ) - P. Císař [-] (54. P. Herkner [-] )

FK Čáslavice-Sádek
J. Kružík [-] - P. Čermák [-] , R. Durajka [-] , M. Busta [-] , L. Barák [-] , M. Šimek [-] , P. Kurtin [-] , J. Tržil [-] (46. D. Šmehlík [-] ) , M. Zikmund [-] , L. Petrilák [-] , V. Lampíř [-]

ŽK: 3. M. Krejčí , 34. P. Císař , 57. D. Ivan - 17. R. Durajka , 30. M. Šimek , 55. P. Čermák . ČK: 34. M. Šimek , 60. V. Lampíř .
Místo: Třešť. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Dvořák Jan - HOLUB Miroslav, NECHVÁTAL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.