Třebíč překvapení nedovolila, v závěru utkání jej znovu získala pro sebe


Branky


0

Do zápasu vstupovali domácí jako velký favorit. Domací hrají pěkný kombinačný fotbal, opřený o mladickou drzost. Hosté z Hrotovic přijeli do Třebíče s cílem překvapit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujímají vedení 1:0

Proti nevyzpytatelnému mužstvu Hrotovic, nastoupili domácí  hned se 4 dorostenci v základní sestavě.  Od úvodních minut byli aktivnější, drželi míč na svých kopačkách a dostávali se do gólových šancí. Hned ve 2. minutě utekl Kovář, toho však vychytal výborný Růžička. Ve 4. minutě opět Růžička vyrazil nebezpečnou střelu Lorence. Další gólovou šanci zmařil Růžička dorostenci Novákovi, a to v 13. minutě, když včasným vyběhnutím sebral míč .  Po uvolnění Kovářem, ve 20. minutě, tvrdě střílel Karásek, ovšem Růžička byl opět pozorný. Hrotovice hráli v obranném bloku, na jednoho útočníka, Furiše. Ten "motal" hlavu zejména Peckovi. Po jednom souboji kopali Hrotovice trestný kop. Odraženou střelu zblokoval na malém vápně Mašek ve 30. minutě.  Do listiny střelců se mohl zapsat mladý útočník Novák  ve 34. minutě, když jeho tvrdá střela levou nohou, ze 20 metrů, jen těsně minula branku. 37. minuta kombinace, Kovář přihrál Karáskovi, ten si navedl míč a střelou ze 25 metrů nedal, jinak výtečnému Růžičkovi, žádnou šanci 1:0 !  Hrotovice kopali 2 rohové kopy, ale domácí obrana si poradila.43. minuta po chybě hostující obrany se dostal do šance Kovář, jeho centr z levé strany proletěl podél brankové čáry, ale  nikdo z třebíčských hráčů na něj nereagoval.

Po srovnání Hrotovic Salákem, domácí rozhodujíc zápas střelou Maška

Po změně stran se obraz hry příliš nezměnil. Hrotovice se do zakončení dostávali sporadicky. Co prošlo, s tím si poradil další mladý dorostenec Hagara v brance Třebíče.  Zvýšit stav utkání mohl opět Kovář, ten se ideálně zbavil obránců v 53.minutě, prokličkoval se až před Růžičku. Hrotovický brankář opět "čaroval" a sebral Kovářovi radost.  Hrotovice vystřídali v 53.minutě. Na hřiště přišel zkušený kanonýr Salák. Tato změna přispěla k aktivnější hře Hrotovic. V 58 . minutě zbytečně fauloval Bagnon Saláka a kopala se penalta! Sám postižený Salák se postavil k jeho exekuci. Jeho střelu , na pravou ruku, výborně chytil Hagara! Hrotovice zahrávali 3 rohové kopy, ze kterých nic nevytěžili. 61. minuta, ideální přihrávka mladíka Holého, Lorenc z 8 metrů nevyužil a přestřelil prázdnou branku. Pravidlo nedáš - dostaneš platilo i tentokrát.  Dlouhý nákop od obránců zpracoval kanonýr Salák, domácí obránci reklamovali faul a skóre se srovnalo 1:1. Vstřelená branka nabudila hosty, kteří zvýšili aktivitu. Hagara se vyznamenal při střele Furiše, kterou vyrazil na roh. Gólovou šancí pohrdl  opět Kovář, který netrefil hlavou branku z 5 ti metrů, po centru Holého, v 77. minutě. Po sérii rohových kopů Třebíč  vstřelila druhou branku v 82. minutě, když Kovář zahrál rohový kop, který obrana hostů odvrátila jen k Maškovi, ten tvrdou ranou prostřelil brankáře Růžičku 2:1. 88. minuta střídající dorostenec Uličný, prokličkoval až před brankáře Hrotovic, jeho střele chyběla však razance. 



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč B
Pavel Němec, trenér: Hrotovice jsou nepříjemný a nevyzpytatelný soupeř. Před střídáním soupeře, jsem upozorňoval obránce na zkušenost a pohotovost kanonýra Saláka. Byla na něj penalta, kterou výtečně chytil benjamínek Hagara, dal nám branku. Nedůrazně jsme ho bránili. Obránci reklamovali faul a přestali hrát. Je to jejich nezkušeností. V zápase jsme byli lepší. Měli jsme proměnit naše šance, kterých jsme měli snad pět. Místo toho jsme se strachovali o výsledek. Zařadili jsme do utkání 4 dorostence , další 3 byli na lavičce. Výborně zahrál Karásek, Mašek a Hagara, který lapil penaltu. Druhá branka Maška, padla po nacvičeném rohovém kopu.

Sokol Hrotovice
František Fukal, trenér: Do Třebíče jsme jeli se zabezpečenou obranou. V klíčové chvíli jsme nedali pokutový kop. Na konci utkání nás domácí přetlačili a dali vítěznou branku.



Místo: Janáčkovo str.. Počet diváků: 55. Rozhodčí: POLÁK Michael - TESAŘ Jiří, NOVOTNÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.