Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dramatický zápas skončil remízou


0

V hitu 18. domácí Budišov- Nárameč přivítala Novou Ves. Na straně domácích stál super střelec Karel Nováček  a na straně hostů kvalitně sehrávané standardtní situace.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas plný branek


Hosté vstoupili do utkání lépe a po chybě domácí obrany otevřeli v 5. minutě  Františkem Nečasem skóre zápasu. Domácí bleskově odpověděli, když se po rohovém kopu trefil Karel Nováček. Poté se hra odvíjela ve středu hřiště, bez větších šancí. Budišovu se podařilo vstřelit další branku po krásné individuální akci Karla Nováčka. Hosté ještě do poločasu odpověděli výstavní trefou Nečase, který se opřel do odraženého míče a nedal domácímu brankáři Trnkovi šanci.  Následovala pasáž plná osobních soubojů a nepřesností. Domácí mohli ještě do poločasu jednou skórovat, ale Votoupal ve stoprocentní šanci selhal. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu 2:2.

Nováček pokutovým kopem uzavírá utkání

 Ve druhém poločase opět domácí na začátku zaspali a již ve 3. minutě inkasovali třetí branku. V tuto chvíli měli hosté mírně navrch, což bylo ještě umocněno, když domácí obránce Tomáš Nováček obdržel po dvou žlutých kartách červenou. Domácí to ale nepoložilo a bojovali dále. V 83. minutě musel do sprch i hostující hráč. Důležitý moment přišel v 89. minutě, kdy byl ve vápně faulován Karel Nováček. Sám se postavil k zahrávání pokutového kopu a nadvakrát skóroval, čímž dosáhl hattricku. Utkání tedy skončilo 3:3.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Budišov - Nárameč
Libor Švec, trenér: Přijel k nám velmi kvalitní soupeř, který nedostává mnoho branek a spoléhá na nakopávané míče. Nám nevyšly začátky obou poločasů, ve kterých jsme inkasovali. I přes vyloučení jsme se nepoložili a nakonec vyrovnali. Remíza je podle mého spravedlivá.




Sestavy


FC Budišov - Nárameč
L. Trnka [-] - R. Hort [-] , J. Kozuň [-] (85. J. Hort [-] ) , M. Molnár [-] , J. Pažourek [-] (71. T. Obůrka [-] ) , O. Kafka [-] , M. Sedláček [-] , K. Nováček [-] (90. V. Beránek [-] ) , T. Nováček [-] , M. Votoupal [-] , R. Hrádek [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
P. Novotný [-] - T. Novotný [-] , J. Havlík [-] , T. Novotný [-] , J. Krejčí [-] - P. Šandera [-] , J. Šandera [-] , J. Starý [-] , F. Nečas [-] - M. Ondřejka [-] , J. Šandera [-] (78. J. Nečas [-] ) -

ŽK: 36. M. Sedláček , 53. K. Nováček , 57. T. Nováček - 22. J. Šandera , 74. P. Šandera . ČK: 67. T. Nováček - 83. P. Šandera .
Hráči zápasu: K. Nováček - J. Havlík .
Místo: Budišov. Počet diváků: 122. Rozhodčí: ŠKORPÍK Martin - PŮLPÁN Ondřej, HOLÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.