Sapeli Polná veze z Chotěboře všechny body


Branky


0

Souboj sousedů z klidného středu tabulky mohli diváci vidět v Chotěboři. Dobře hrající domácí zde přivítali Sapeli Polnou. Oba týmy měly před zápasem 33 bodů, a tak si to mohly v poklidu rozdat o 6. příčku. Podle posledních výsledků byli mírným favoritem domácí, ale nakonec to dopadlo trochu jinak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonýr Szabó udeřil hned dvakrát

V přímém souboji o šesté místo nastoupili v Chotěboři proti domácímu týmu hráči Sapeli Polná. Ti po celý zápas hráli zodpovědně vzadu a vyráželi ze zajištěné obrany do rychlých brejků. Dva z nich dokázal proměnit nejlepší střelec soutěže Jakub Szabó. Nejprve zakončil brejk hned v 10. minutě, a pak to samé předvedl v 36. minutě – 0:2. Domácí tým dokázal snížit těsně před poločasem, když se ve 43. minutě poprvé v zápase prosadil Martin Odvářka, jenž stanovil poločasový výsledek 1:2.

Chotěboř dokázala vyrovnat, ale nakonec se radovali hosté

Brankové hody pokračovaly i v druhém dějství. Nejprve v 62. minutě po dlouhém nákopu vyrovnal svojí druhou brankou v zápase Martin Odvářka – 2:2. Sapeláci však usilovali o tři body, na hřiště přišel zkušený M. Špendlíčka a ten svůj tým "přinutil" k maximálnímu výkonu, na jehož konci bylo vítězství hostů. Nejprve ostrostřelec Jakub Szabó dovršil v 73. minutě hattrick – 2:3 a potom po akci autora tří branek hostů přidal pojistku Filip Dvořáček, který v 87. minutě upravil na konečných 2:4.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
Josef Soural, trenér Chotěboře: Nebyli jsme o dva góly horší, zápas to byl spíš remízovej. Dovolili jsme však soupeři čtyřikrát skórovat a to je trestuhodné. Kluci to nezabalili, za což je chválím, ale třikrát dotáhnout zápas se málokdy podaří. Hosté hráli vzadu podstatně lépe než my a další góly ve své síti již nepřipustili.

TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, manažer Polné: Pochvalu za dnešní výkon si zaslouží celý tým! Přesto nejlepšími našimi hráči byli Jakub Szabó, Tomáš Reiterman a Matěj Brnický. Chtěli jsme soupeře překvapit změnou rozestavení našeho celku a to se nám podle mě podařilo!



Místo: Chotěboř. Počet diváků: 52. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - JÍLEK Lukáš, MÜLLER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.