4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 10:15

17.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec na hřišti Moravských Budějovic neuspěl


Branky


0

Moravské Budějovice se na jaře rozjíždějí pomaleji. Po úvodní těsné výhře nad brodským béčkem prohrál na hřišti Žirovnice 0:2. Naplno bodovat chtěl tým Petra Kylíška opět dnes, kdy se na jejich hřišti představil Herálec, který po minulé remíze se Světlou unikl z poslední pozice jen o lepší skóre. Na podzim zvítězily Budějovice v Herálci 4:2 a čtyřgólovou normu naplnily i dnes..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý nástup domácích přinesl vedení

Úvod byl zcela v režii domácích. Po úvodní tvrdé střele T. Kyzlinka se do střelecké listiny zapsal již v 9. minutě Vojtěch Dušek, když se z trestného kopu trefil přesně k tyči – 1:0. Další trestný kop téhož hráče tentokrát těsně minul tyčku a úvodní půlhodinku zakončil opět Dušek tvrdou střelou doprostřed branky. Ve 30. minutě uhodilo podruhé, když O. Busta nacentroval před branku a zcela volný J. Šplíchal upravil z malého čtverce hlavou na 2:0. Další hlavičkovanou ve vápně Herálce vyřešil brankář M. Chyba, stejně jako tutovku T. Kopečka při střele z hranice velkého vápna. 

Herálec začal hrát až za stavu 0:4

Úvod druhého poločasu byl od domácích drtivý. Vše zahájil průnikem po pravé straně Kyzlink. Následný roh hlavičkoval na malém vápně Karel Busta přímo do šibenice – 3:0. To běžela 48. minuta. O dvě minuty později z velkého vápna vystřelil Ondřej Busta a trefil se krásně pod břevno – 4:0. Teprve poté se do první šance dostali i hosté, kdy dorážku P. Hamáka vykopával z prázdné branky V. Novotný a hlavička J. Skály šla vedle. Stejně dopadla i střela J. Hořínka z hranice penalty. Další šanci domácích měl hlavičkující Dušek, ale mířil těsně nad, střela Kopečka pro změnu skončila v náručí hostujícího brankáře. Závěrečná čtvrthodina patřila hostujícímu V. Uchytilovi: při první šanci dlouho váhal se střelou, až ho zblokoval dobíhající Novotný. Pak předvedl samostatný únik, který zakončil střelou  mimo a závěrečný trestný kop poslal vysoko nad. Moravské Budějovice nakonec zvítězily 4:0



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice
Petr Kylíšek, trenér Moravských Budějovic: Měli jsme z toho utkání trochu obavy, ne vždy se podaří potvrdit roli favorita a my potřebovali vyhrát. O to víc možná kluci na ně vlítli a pustili Herálec k něčemu vlastně až za stavu 4:0. Zápas jsme tak měli podo kontrolou..

TJ Sokol Herálec
Jiří Moravec, trenér Herálce: Bohužel jsme začali hrát až za stavu 0:4 a to je pozdě. S tím už v naší současné situaci nejde nic dělat. Je to škoda, musíme se rvát o každý bod..



Sestavy


SK Moravské Budějovice
J. Klouda [-] - J. Šplíchal [-] (43. M. Pařízek [-] ) , L. Stehlík [-] (77. P. Benda [-] ) , T. Kyzlink [-] , A. Svoboda [-] , V. Dušek [-] (79. M. Procházka [-] ) , K. Busta [-] , T. Kopeček [-] , O. Busta [-] , M. Šplíchal [-] , V. Novotný [-]

TJ Sokol Herálec
M. Chyba [-] - O. Černý [-] , J. Hořínek [-] (71. J. Myška [-] ) , M. Ptaszek [-] , D. Okurka [-] - P. Čejka [-] , F. Bureš [-] , J. Skála [-] - V. Uchytil [-] - M. Kysilko [-] , P. Hamák [-]

ŽK: 90. M. Ptaszek .
Hráči zápasu: V. Dušek , K. Busta , O. Busta .
Místo: Moravské Budějovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Fridrichovský Miroslav - DVOŘÁK Jan, JÍLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.