1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 10:15

16.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bíteš o své výhře rozhodla až v závěru


Branky


0

Vedoucí celek Krajského přeboru Velká Bíteš se popré na jaře představil na domácím hřišti. Po remíze v Jaroměřicích přivítal Spartak na své půdě sympaticky hrající rezervu Velkého Meziříčí, která na úvod jara přehrála doma Přibyslav, což napovídalo, že lídra tabulky nečeká vůbec lehký soupeř. Na podzim se ve vzájemné konfrontaci radovala Bíteš a ta dokázala zvítězit i tentokrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrná a vyrovnanná první půle

V takticky vedené bitvě se hrálo více na výsledek, než na krásu, a tak se diváci žádného velkého fotbalového zážitku nedočkali. K vidění byla spíše kopaná, než rychlý a konstruktivní fotbal. Domácí se v prvním poločase prezentovali hlavičkou T. Dvořáka z 25. minuty a pak zahrozil těsně před přestávkou hlavou po standardce L. Střecha. Při jeho pokusu se zaskvěl gólman R. Kruba. Hosté kontrovali dvakrát M. Boučkem. Ten nejprve v dobré pozici, kdy ze strany postupoval sám na branku, nevyzrál na K. Janouška. Poté mu při pokusu o zakončení sjel míč po noze. Do kabin se tak šlo za bezbrankové remízy.

Bíteš rozhodla po chybě hostující defenzivy až za pět minut dvanáct

Pokud v první půli zahrozil lídr "pouze" dvakrát, pak v té druhé to nebylo téměř vůbec. Pokračovala opatrná hra, ze které měl trochu víc soupeř, který hrozil z rychlých protiútoků. Vítězství mohl na stranu Meziříčí strhnout hlavičkující V. Beran. Ale svoji velkou příležitost nedokázal v 77. minutě využít. A tak se fotbalové štěstí nakonec přiklonilo k domácím. V 84. minutě přišel dlouhý nákop, který Kruba špatně odhadl a míč do branky Meziříčí poslal s trochou štěstí Jiří Pokorný – 1:0. Do konce chybělo pár minut a hostům nezbýval k nějakému risku čas. Bíteš si tak připsala hubené, přesto cenné vítězství.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Jaroslav Kubec, trenér Bíteše: Hrálo se vyrovnané derby, obě strany měly své možnosti. Rozhodl fakt, že jsme skórovali jako první. Ve vyhroceném závěru se mladí hosté nechali strhnout trenérem, začali bláznit a zbytečně se tak připravili o možný závěrečný nápor.

FC Velké Meziříčí B
Petr Munduch, trenér Velkého Mezičí B: Nechce si to moct komentovat. Gratuluji soupeři k utrpenému vítězství. Dostali jsme gól po naší chybě, Rosťa Kruba neodhal moc dobře míč a domácí rozhodli. Fotbal ukázal jak je krásnej!



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
K. Janoušek [-] - L. Střecha [-] , J. Pokorný [-] , J. Horký [-] , L. Kerber [-] , L. Kopáček [-] - O. Mucha [-] , P. Antoš [-] (63. D. Rozum [-] ) , T. Nekuda [-] , R. Valsa [-] - T. Dvořák [-] (75. M. Ivančík [-] ) -

FC Velké Meziříčí B
R. Kruba [-] - D. Polák [-] , L. Liška [-] , H. Ráček [-] , V. Beran [-] , M. Bouček [-] , T. Malec [-] , D. Krčál [-] (83. T. Staněk [-] ) , T. Bublán [-] , J. Kafka [-] (73. V. Bradáč [-] ) , L. Halámek [-]

ŽK: 64. T. Dvořák , 81. O. Mucha , 89. T. Nekuda - 61. L. Halámek , 87. L. Liška .
Hráči zápasu: L. Střecha , J. Pokorný - T. Malec .
Místo: Velká Bíteš. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Kůrka Petr - FRIDRICHOVSKÝ Miroslav, SVOBODA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.