Rezerva otrokovické Viktorie rozhodla o výhře nad Tečovicemi již po půli


Branky


0

Střelecky bohaté utkání na branky se hrálo na otrokovickém hlavním hřišti v nedělním odpoledni. Domácí mladíci vlétli na nedaleké Tečovice jako uragán a do půle nastříleli čtyři branky. Hosté ale nesložili zbraně a ve druhém dějství dokázali zkorigovat výsledek na přijatelný stav. Otrokovice berou tři body a stále se pohybují v horních patrech tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rezerva vstřelila do půle čtyři branky

Domácí tým vlétl na svého soupeře jako uragán a hosté z Tečovic než se rozkoukali prohrávali o dvě branky. O osudu zápasu tak bylo rozhodnuto do poločasu, prakticky ale už během úvodních šesti minut, kdy se prosadili domácí Lendler a Křivánek. Zpět do hry se mohli dostat Tečovičtí následně, ale pokutový kop neproměnili a rezerva Viktorky do přestávky svou převahu brankově zvýraznila. Domácí tým v první půli podal výborný výkon a mladíci v dresu Viktorie svojí rychlostí platili na přeci jen o nějaký ten rok starší zadáky Bivoje. Poločas skončil výhrou Otrokovic 4:0, hosty může mrzet neproměněná penalta.

Hostům se ve druhém dějství podařilo zkorigovat výsledek

Druhý poločas přinesl ale zcela jiný obrázek. Tečovice vstoupily do druhého dějství jako pokropeni živou vodou a jejich snažení bylo vyjádřeno i brankově. Mladý domácí tým podlehl patrně v kabině sebe uspokojení a málem na to doplatil. Hosté ale utkání nezabalili a během čtvrt hodiny dvěma góly se dostali do utkání, ovšem kontaktní branku vstřelit nedokázali. Otrokovičané si tak v závěru již zasloužené vítězství pohlídali. Tři body tak zůstávají v Otrokovicích, domácí si za výkon především v první půli výhru zasloužili. Hosté zaslouží obdiv, že po půli 0:4 utkání nezabalili a dokázali tento duel zajímavý ještě zdramatizovat.



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko B
Adam Bahounek, hráč: Zápas pro nás začal výborně, už v desáté minutě jsme vedli 2:0. Pak jsme zbytečně přestali hrát a zápas mohl vypadat jinak, kdyby hosté proměnili penaltu. To nás nakoplo a do konce poločasu jsme přidali další dvě branky. O půlce jsme si říkali, že hlavně nesmíme podcenit začátek a přesně to se stalo. Soupeř dal během patnácti minut dva góly a bylo jich plné hřiště. Nakonec jsme to zvládli a zaslouženě vyhráli.

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář:



Místo: Otrokovice-tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: ČÍŽ Roman - BRACHTL František (N), SOJÁK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 18 49:30 32
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku