Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 16:30

19.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.5

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

7.5

Zázemí

5.5

Příluky potvrdily v Roštění roli favorita a vezou jasnou výhru


Branky


15. P. Szeliga (vl.) , 55. D. Frolek , 59. M. Votava , 73. L. Lošťák
0

Lídr tabulky z Příluk se představil v Roštění a byl favoritem tohoto utkání. V první půli vidělo 60 diváků jedinou branku, kterou vstřelil domácí hráč, ale do vlastní branky. Ve druhém poločasu hosté ovládli hru a nastříleli další tři branky. Potvrdily tak svoji dobrou formu a brankář Kupka znovu udržel čisté konto. Domácí tým se na jaře výsledkově trápí a v boji se záchranou to bude mít ještě hodně těžké.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domáci si dali po patnácti minutách vlastní branku

V zápase byl jasným favoritem tým z Příluku, ale začátek zápasu byl z obou stran opatrný, plný nepřesností. Hosté z Příluku hledali cestu, jak se prosadit přes domácí obranu. Podařilo se až v 15. minutě, kdy si střelu Matěje Votavy srazil do brány domácí Szeliga - 0:1. Vzápětí šli sami na brankáře hostující P. Votava a Lošťák, ale střelu Votavy brankář Nevřala vyrazil. Hra domácích měla stále jeden stejný ráz a to nakopávání míče na Zakopala. Toho však hostující obrana vždy spolehlivě pokryla. Taktéž obrana Roštění odrážela útočné pokusy hostí a do poločasu se tak již nic nestalo. Hosté odcházeli do kabin s jednobrankovým vedením, domácí však podali v první půli sympatický výkon.

Příluky ve druhém dějství přidaly další branky

Po změně stran měl obrovskou šanci domácí Zakopal, který se zbavil hostujícího obránce a najednou byl zcela sám před Kupkou. Zvolil technickou střelu, ale ta skončila těsně vedle tyče, což rozhodlo o dalším rázu zápasu. Příluky se probudily k větší aktivitě a v 55. minutě se prosadil mezi dvěma obránci přílucký Dan Frolek a prudkou střelou k tyči nedal Nevřalovi šanci - 0:2. Pro domácí to byla studená sprcha, zvláště když za pár minut vystřídavší Pinkas zatáhl míč, nahrál před domácí 16-tkou M. Votavovi, který ač tísněn, se prosadil střelou k tyči a bylo to 0:3. Roštění v tu chvíli v podstatě přestalo hrát a hosté pak až na výjimky domácí ke své brance nepustili. V 73. minutě dostal přihrávku za obranu Lošťák a bez problémů prostřelil Nevřalu a bylo to 0:4. V následujících minutách se již zápas dohrával a nic podstatného se již nestalo. Za zmínku zcela jistě stojí, že brankář Kupka vychytal z posledních 5 zápasů čtvrtou nulu a drží tak Příluky ve hře o první místo v soutěži. 



Ohlasy k zápasu


TJ Roštění
Michal Nevřala, brankář: Realita je momentálně taková, že jsme v této soutěži nejspíš nejhorším týmem, výsledky na jaře tomu jasně odpovídají. Jak je u nás každý zápas zvykem, dostaneme v prvním poločase nějaký ušmudlaný gól (dnes vlastní) a pak se to s námi klasicky veze. Hosté dají ze tří střel na branku tři góly a jedou vesele domů. O hře dopředu se raději ani nechci bavit, protože bych se ještě víc rozčílil. Čekají nás teď dva zápasy se soupeři, kteří jsou také na spodních patrech tabulky a jestli už se tady ani nechytíme, pravděpodobně už bude rozhodnuto o dalším setrvání našeho týmu v této soutěži.

FK Příluky
Jaroslav Brabec, sekretář: Zápas byl z počátku z naší strany plný nepřesností, chvíli jsme hledali recept na obranu domácích. Po poločase rozhodla neproměněná šance Zakopala, potom jsme se konečně chytli, vstřelili góly a dovedli zápas v klidu do vítězného konce. Překvapením byl solidní výkon trojce rozhodčích, jenž nestranila žádnému týmu.



Místo: Roštění. Počet diváků: 60. Rozhodčí: POSPÍŠIL Štěpán - MITÁČEK Václav, DUJÍČEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku