J. Burdík 17.
R. Bernát 65. (p.)
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 17:30

26.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hutisko se vrátilo z ratibořského výletu bez bodu


Branky


17. J. Burdík , 65. R. Bernát (p.) - 20. M. Adamec
0

Oslabené Hutisko zavítalo v posledním kole na hřiště Ratiboře, vyrovnaný uvolněný zápas nakonec do vítězného konce dovedli domácí, kteří zvítězili těsně 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branku Burdíka bleskově zareagoval Adamec

Do Ratiboře zajíždělo v posledním kole Hutisko. Hosté postrádali několik hráčů základní sestavy, a tak na jejich posty museli zaskakovat borci z rezervy. Oběma celkům o nic zásadního nešlo, a tak se od úvodního hvizdu hrálo v uvolněném tempu. První změna skóre přišla v 17. minutě, domácí mladík Jaroslav Burdík natáhl ke střele a překonal hostujícího gólmana Majera – 1:0. Hutisku se však hned záhy podařilo vyrovnat, o tři minuty později si Marek Adamec naběhl na povedený centr a po jeho hlavičce Galeta poprvé kapituloval – 1:1. První poločas se hrála vyrovnaná partie, obě mužstva si vytvářela zajímavé šance, ale hráčům nevycházela finální fáze.

Bernát rozhodl z přísně nařízené penalty

Druhý poločas probíhal ve stejném tempu, jako ten první. Obě mužstva hrála aktivně a uvolněně, hosté hrozili z centrů, ale nedokázali z nich vytěžit vedoucí branku. Rozhodnutí přišlo v 65. minutě, domácí útočník byl nedovoleně zastaven brankářem Majerem a hlavní rozhodčí Rybka odpískal přísnou penaltu. K té se postavil Radim Bernát, jenž s přehledem vrátil vedení na domácí stranu – 2:1. Hru Hutiska oživil střídající Lukáš Fiurášek, jenž si vypracoval povedenou ránu, ale Galeta byl pozorný. Více už se do konce utkání nestalo, a tak si Ratiboř odnesla tři body za těsnou výhru 2:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Ratiboř
Patrik Galeta - brankář: "V tomto zápase už o nic nešlo a to se projevilo i na utkání. Hrálo se v uvolněném tempu. Na obou stranách bylo hodně šancí, ale většina šla mimo bránu. Nakonec jsme vyhráli 2:1."

Sokol Hutisko - Solanec
Jaroslav Šindler - vedoucí týmu: "Přijeli jsme do Ratiboře i s hráči z Béčka, přesto byl zápas vyrovnaný, hrálo se ze strany na stranu, měli jsme hodně akcí, které nám ale nevycházely. "



Sestavy


TJ Sokol Ratiboř
P. Galeta [-] - Z. Blizňák [-] , T. Adámek [-] (71. L. Fojtík [-] ) , J. Mikula [-] (89. M. Bogar [-] ) , M. Ostřanský [-] , R. Pařenica [-] , J. Burdík [-] , P. Mynařík [-] , M. Děckuláček [-] , A. Machálek [-] , R. Bernát [-]

Sokol Hutisko - Solanec
M. Majer [-] - P. Michut [-] (65. L. Fiurášek [-] ) , P. Kantor [-] , M. Kubáň [-] , R. Křenek [-] , J. Koláček [-] , T. Kozák [-] , M. Baroš [-] , M. Adamec [-] , L. Poruba [-] , D. Baroš [-]

ŽK: 75. J. Burdík .
Hráči zápasu: J. Burdík .
Místo: Ratiboř. Počet diváků: 120. Rozhodčí: RYBKA Ondřej - NOVÁK Radek, RUMAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.