0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 17:30

26.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hovězí rozdrtilo Prlov


Branky


0

Prlov přivítal na svém hřišti v posledním utkání Hovězí. Hosté do zápasu vstoupili fantasticky a bleskově se ujali dvoubrankového vedení. Posléze přidali další dvě trefy a zvítězili jednoznačně 4:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V šesté minutě hosté vedli už 2:0

Domácí hráči úplně zaspali úvod zápasu a než se stihli rozkoukat, vedlo Hovězí v 6. minutě po bleskových brankách Tomáše Zádilského a Martina Štrbíka už 2:0. Teprve tato ledová sprcha probrala domácí hráče a ti se přizpůsobili tempu hry. V následujících minutách se hrál rychlý fotbal s šancemi na obou stranách. Velkou příležitost na snížení odmítl domácí mladíček Vojtěch Juráň, který v dobré pozici přestřelil branku. Hosté nekompromisně trestali každé zaváhání Prlova v obraně a v 37. minutě po rychlé akci zvýšil už na 0:3 Tomáš Varaja. Zpackaný poločas domácích korunoval v samotném závěru domácí útočník Václav Františák, jenž po faulu na svého kolegu z útoku Hajdu neproměnil nařízený pokutový kop. 

Na výhře se dvěma góly podílel Tomáš Zádilský

I od začátku druhého dějství se hrál rychlý fotbal se šancemi na obou stranách. Hosté si hlídali uspokojivý náskok a nepřipustili žádné komplikace. V 52. minutě hosté odskočili už na rozdíl čtyř branek k pokutovému kopu se postavil Tomáš Zádilský a druhou brankou v utkání zvýšil už na 4:0. Partyzán dostal o deset minut později příležitost k přesilové hře, když byl po druhé žluté kartě vyloučen Varaja, z nařízeného trestného kopu ale Zícha orazítkoval tyč. Závěr zápasu se dohrával, a tak Hovězí po výborném výkonu zvítězilo jednoznačně 4:0.

 

První Kateřinice ani druhá Valašská Polanka nechtějí postoupit do 1.A třídy, a tak je řada na Hovězí. V následujících dnes se dozvíme, jak se třetí celek 1.B třídy rozhodne. 



Ohlasy k zápasu


TJ Partyzán Prlov
Petr Sláčík - hrající jednatel: "Byl to z naší strany nepovedený zápas. Hosté do utkání vlétli a než jsme se stihli rozkoukat, bylo to 0:2. Neproměnili jsme několik dobrých šancí a zahodili jsme i penaltu. Hovězí naopak k výbornému výkonu přidalo i dobrou produktivitu a výsledek tak vypadá jednoznačně. Dění na hřišti ale bylo vyrovnanější. Trošku nás to mrzí, protože jsme se s domácími fanoušky a dobrou sezónou chtěli rozloučit důstojněji."

Sokol Hovězí
Adam Kašpar - brankář: "Do utkání v Prlově jsme vstoupili parádně, po 6 minutách jsme vedli o dvě branky. Po většinu první půle jsme byli lepším celkem a podařilo se nám vstřelit další gól. Těsně před poločasem měli domácí šanci snížit z penalty, ale ten den jim prostě nebylo přáno. V druhé půli jsme kopali penaltu my a proměnili. Poté byl vyloučen jeden z našich hráčů, ale dokázali jsme už utkání dohrát s čistým štítem. Byl to z naší strany povedený zápas."



Sestavy


TJ Partyzán Prlov
R. Zvonek [-] - O. Sláčík [-] , F. Trlica [-] , M. Sochora [-] , V. Juráň [-] , M. Černý [-] - P. Sláčík [-] (64. L. Štach [-] ) , B. Zicha [-] (74. R. Šíma [-] ) , P. Šťastný [-] - V. Františák [-] (54. M. Haboň [-] ) , J. Hajda [-] (68. K. Pilčík [-] ) -

Sokol Hovězí
M. Koňařík [-] - J. Kašpar [-] , T. Juřica [-] , R. Šimčík [-] - T. Varaja [-] , M. Blaha [-] - T. Zádilský [-] , M. Štrbík [-] , K. Trlica [-] (72. K. Štrbík [-] ) , J. Zich [-] (56. Z. Kostka [-] ) , M. Hromada [-]

ŽK: 52. O. Sláčík , 67. L. Štach - 28. T. Zádilský , 33. T. Varaja , 45. J. Kašpar , 65. M. Blaha . ČK: 60. T. Varaja .
Místo: Prlov. Počet diváků: 250. Rozhodčí: ČÍŽ Roman - KOVÁŘČÍK Dominik, DOKOUPIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.