0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 13:30

14.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kateřinice zabraly v závěru a vyloupily Valašskou Polanku


Branky


0

Valašská Polanka má špatné období, i kvůli velké marodce se ji příliš nedaří a v jarní předehrávce 14.kola ji čekal těžký soupeř z Kateřinic. Hosté se neustále předhání na prvním místě s celkem z Hovězí, a tak chtěli uspět i ve Valašské Polance. Vyrovnaný zápas nakonec dopadl lépe pro hosty, kteří díky povedenému závěru zvítězili 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nedokázali herní převahu přetavit v gól

V samotném úvodu utkání si první příležitost vypracovali hosté, brankář Ruman poslal dlouhý výkop až na útočníka Peredarjuka, ten už byl tak daleko, že se rozhodl ihned vypálit, ale Kolínek si místo u tyče pohlídal. Pak už se začala projevovat herní převaha domácích Polančanů, ve 3. minutě vyslal první varování na Rumana Lukáš Trčka, jeho bomba k tyči z 30 metrů však na rozvlnění sítě nestačila. V 7. minutě domácí kombinovali, Novák poslal míč Řezníčkovi, ten připravil střeleckou pozici pro Davida Ondru, ale jeho střela neměla potřebnou razanci a Ruman s ní neměl větší potíže. Ve 12. minutě spolupracovali bratři Mačkovi, David poslal do střely Filipa, ale jeho rána letěla nad bránu. Ve 24. minutě byla k vidění znovu spolupráce Řezníčka s Davidem Ondrou, tentokrát zakončoval Ondra, ale ani on neměl přesnou mušku. Největší vzruch přinesla 31. minuta, domácí zahrávali rohový kop a hlavička Filipa Mačka byla na místě, jenže míč zvolil jinou trajektorii, než její autor zamýšlel a svezl se těsně kolem tyče. Domácí obrana povolila hostům závar ve 33. minutě, Drda vystřelil po bráně a k dorážce se ještě dostal Čtvrtníček, Kolínek však míč včas zastavil před brankovou čarou. Branku do šatny mohl obstarat Řezníček, balon mu na hlavu poslal David Ondra, ale polanský dlouhán zamířil nad. První půle tedy navzdory velké herní převaze domácích skončila bez branek.

Utkání rozhodl Doležel

Ve druhé půli byli hosté přeci jen odvážnější. V 50. minutě poslal Peredarjuk balon na Drdu, rychlonohý univerzál už byl před Kolínkem sám, ale polanský brankář stačil včas vyběhnout a šanci zneškodnit. Vůbec největší šanci na vstřelení branky měli Polančané v 57. minutě, Lukáš Trčka poslal do samostatného úniku Davida Mačka, jeho zakončení však postrádalo potřebnou rozvahu a polanský útočník vysoko přestřelil. Polančané však i ve druhé půli byli aktivnějším týmem, v 62. minutě měl na hlavě branku znovu Filip Maček, ale ani tentokrát jej kulatý nesmysl neposlechl. Tatáž situace se opakovala i v 79. minutě. Když nedáš gól, nemůžeš vyhrát, tohle klasické sportovní pořekadlo dnes platilo. Kateřinice začali z minima těžit maximum v 84. minutě, po faulu domácího obránce se hosté dostali do výhodné pozice, k trestnému kopu se postavil Štěpán Doležel a krásnou trefou dostal svůj tým do vedení – 0:1. Opaření Polančané záhy inkasovali ještě jednou, Václav Peredarjuk si s balonem naběhl do střelecké pozice a tentokrát už Kolínka ranou k tyči překonal – 0:2. Kateřinicím tak stačilo zabrat v posledních minutách, aby si z Valašské Polanky odvezli plný bodový zisk.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Valašská Polanka
Jan Tajzler - vedoucí mužstva: "Bohužel v posledních utkáních se na branku strašně nadřeme, chybí nám potřebný klid v koncovce. Mrzí nás, že jsme poslední tři domácí utkání prohráli, už jen kvůli našim fanouškům, kterých i tak přišlo hodně. Soupeři dnes stačilo opravdu minimum, jenže na to se nikdo ptát nebude, prostě jsme prohráli a body nemáme."

TJ Sokol Kateřinice
Lubomír Dančák - hráč: "Fotbal to byl velice vyrovnaný a běhavý, krásných šanci nebylo vůbec málo, ale všechny nebyly proměněny jak na straně hostů, tak ani domácích. Až se do standardní situace postavila posila Kateřinic Štěpán Doležel, který nádhernou střelou překonal domácího brankáře. A poté o chvíli později položil hosty na lopatky Václav Peredarjuk."



Sestavy


TJ Sokol Valašská Polanka
J. Kolínek [-] - R. Trčka [-] , A. Zemánek [-] , P. Filgas [-] - D. Ondra [-] (76. M. Baran [-] ) , J. Novák [-] (72. L. Daněk [-] ) , F. Maček [-] , S. Adámek [-] , L. Trčka [-] (84. O. Zbranek [-] ) - J. Řezníček [-] , D. Maček [-]

TJ Sokol Kateřinice
O. Ruman [-] - Š. Doležel [-] , O. Kuzník [-] , J. Kuzník [-] , P. Vrba [-] - M. Kovaříček [-] (89. V. Blažek [-] ) , L. Dančák [-] , M. Olšák [-] , J. Drda [-] , O. Čtvrtníček [-] - V. Peredarjuk [-]

ŽK: 89. O. Zbranek .
Hráči zápasu: O. Ruman , Š. Doležel .
Místo: Val. Polanka. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vobořil Václav  - Kýr, Václavík.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.