Zubří proti Nedašovu konečně zabralo


Branky


66. M. Jež , 70. V. Krupa , 86. R. Vokáč - 3. P. Holba
0

Nedašov v Zubří dlouho vedl, ale domácí se ve druhém poločase sebrali a dokázali utkání otočit. Nejdříve vyrovnal Marek Jež, Václav Krupa pak dal svému týmu vedení a definitivní potvrzení domácí vítězství trefil Radim Vokáč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zubří přivítalo svého neoblíbené soupeře Nedašov. Domácím se na jaře příliš nedaří dostat do formy a na první tříbodové vítězství stále čekali. Na druhé straně Nedašov hraje tuto sezónu ve velké formě a momentálně se nachází na děleném druhém místě tabulky. Byl to právě tým hostí, který se prosadil jako první. Už ve třetí minutě skóroval krásnou brankou Petr Holba, který poslal hosty do vedení 0:1. Hosté si v prvním poločase vytvořili ještě několik šancí, ty však pochytal brankář David Randus. Domácí se zmohli pouze na několik náznaků šancí, ale žádná větší gólovka se neurodila. Nedašov si tak odnášel do šatny jednogólové vedení.

 

Ve druhém poločase se obraz hry změnil. Domácí začali daleko více bojovat a účinek se brzy dostavil. Pár šancí Zubří ještě nevyužilo, ale vyrovnání přesto přišlo v 66. minutě, kdy se po standardní situaci prosadil Marek Jež – 1:1. Domácí zůstali na gólové vlně ještě pět minut, kdy opět po standardní situaci strhl vedení na stranu Zubří Václav Krupa – 2:1. Slepené branky Nedašov zaskočily a naopak Zubří ještě zvýšilo obrátky. Domácí měli spoustu šancí na přidání třetí branky, ujala se ale až příležitost Radima Vokáče. Ten v 86. minutě proměnil svůj samostatný nájezd a potvrdil výhru svého týmu 3:1.

 



Ohlasy k zápasu


FC Zubří
Martin Nerad (trenér): Byl to bídný výkon. To, co se nám dařilo hrát na podzim, nám zamrzlo v zimní přípravě a stále se nemůžeme dostat do pohody. O přestávce jsme si řekli, že přestaneme hrát fotbal a budeme bojovat.




Sestavy


FC Zubří
D. Randus [-] - R. Vokáč [-] , M. Pavlíček [-] , R. Jurajda [-] (73. P. Berka [-] ) , R. Bortl [-] (46. V. Frňka [-] ) , L. Raždík [-] , P. Majer [-] (51. V. Krupa [-] ) , M. Jež [-] , P. Polách [-] , K. Drda [-] , J. Koscelník [-]

TJ Nedašov
D. Solař [-] - P. Holba [-] , R. Cícha [-] , J. Marek [-] , D. Šenkeřík [-] , R. Fojtík [-] (72. J. Fojtík [-] ) , P. Novák [-] , J. Holba [-] (81. J. Novák [-] ) , J. Fojtík [-] , D. Šenkeřík [-] , J. Fojtík [-]

Hráči zápasu: V. Krupa , R. Vokáč , M. Jež .
Místo: Zubří. Počet diváků: 70. Rozhodčí: DOLEŽAL Radim - LIŠKA Petr, MITÁČEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Kateřinice 18 41:23 40
2 TJ Valašské Meziříčí B 18 63:30 38
3 TJ Sokol Podlesí 17 47:20 37
4 FK Vigantice 18 41:36 30
5 TJ Vidče 18 44:30 29
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Daniel Vavřík 16
2 Erik Hrabovský 15
3 Petr Mičkal 14
4 Jozef Kušnier 12
5 Adam Juřík 11
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 51 56,0% 0
2 Ladislav Beran 38 45,2% 0
3 Jiří Klik 25 51,0% 0
4 Radek Hruška 15 36,6% 0
5 Venca Likeš 13 46,4% 0
Zobrazit celou tabulku